Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sivilce İçin Ne Yapmalı

Sivilce İçin Ne Yapmalı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
sivilcelere aleyhinde ne yapmalıyım?

Sivilce İçin Ne Yapmalı

Akneli cildin görünümünü düzeltmek için ilk adım, temizliktir

Yüzün, sabahleyin ve akşam, sıkıştırıcı maddelerle zenginleştirilmiş, fazla hassas bir nötr sabunla yıkanması gereklidir
Arıtıcı seçiminde, cildin yağını fazla almayacak bir malzeme olmasına özen göstermek çok önemlidir
Somurtkan takdirde, tersine bir tesir görülebilir ve yağ bezleri artı yağ üretebilir Cildin aşırı temizlenmesinden kaynaklanan bir cins akne de vardır

Çare

1 Cilt toniğiniz fazla az içki içermeli Antiseptik ve sancı dindirici maddelerle zenginleştirilmiş olanları tercih edin
2 Koruyucu kremler içinde en yerinde olanlar, cilde mat bir dış görünüş veren ve tez uçanlar Bunların içindeki yağlı kısım, deriyle dosdoğru temas etmiyor
3 Temizleme maskeleri, cildi rahatlatan ve yağ üretimini azaltan A, E, F vitaminleri ve atkuyruğu, lavanta, adaçayı, biberiye, mercanköşk gibi bitki özleri içermelidir
4 Bir estetisyenin muhakkak sıklıkta uygulayacağı derinlemesine temizleme, cildin durumunu denetim aşağıda tutmaya asistan olacaktır
5 Akneli cilde makyaj yaparken, özel hazırlanmış ürünler kullanmaya dikkat edilmeli Örneğin, yağsız bir toz fondöteni kuru bir sünger yardımıyla uygulayabilirsiniz Sivilcelerin azdığı dönemlerde o kadar makyaj yapmamanız daha iyi olur
6 Bir estetik uzmanı, akne sorununuzu 2 3 ayda çözebilir Uygulanacak tedavi, kozmetik malzemelerle de yardım edilen birkaç ilacın kullanımına dayanıyor Günümüzde, ilaçların içerdiği retin A gibi esas etkin maddelerin oranının düşürülmesi, tabi etkileri azalttığı gibi, çok iyi netice elde edilmekte

seçme parça *

858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt