Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm Arkadaslar ;
Cs Condition Zero Yu Baltgames Diye Bir Yerden Indirdim Ama Oyunu Kuramiyorum Acaba Bana Yardimci Olabilecek Birisi Varmi ???
Benim Indirdigim Zero Oyununun Boyutu : 201 Mb
Ben Daha Yuksek Boyutlu Biliyordum Yardim Lutfen
Oyunun Download Adresini Tam Veremiyorum...
Muhtemelen biliyor olmalısınız ama bilmeyenler için tekrarlayarak başlayalım: Pek çok web sitesi, masaüstü ve mobil olmak üzere iki farklı sürüme sahip. Bu sitelerin cep telefonunuzdan giriş yaptığınızda gördüğünüz hali PC'nizde gördüğünüz halinden çok farklı olabiliyor.
Peki, PC'nizde...
üyeden korkan admin nan benim konularımı kim kitledi ben sitenin adminiyim ben kitledim aç onları ivedi!! forum kurallarına aykırı hacklerim nan forumunu kaide falan kalmaz taam abi al sana anahtar kendin aç lafımı olur böyle şeylerin Birazcık daha türkçeye uygun yazarsan seviniriz xxx...
Bunu konuyu nereye açacğıma karar veremedim Metrospy adlı bir amerikan şirketi karikatürü tshirt e basmış ve satıyor satması ayrı olay birde tanıtım yazısı olarak İslam dinini resmen aşağılamış Yanın da yazan açıklama da şu:
Yet another example of that socalled 'religion of peace' As much as...
Çevrimiçi ansiklopedi platformu Wikipedia’nın kurucu ortağı Jimmy Wales, NFT dünyasına adım atıyor.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.
Jimmy Wales, “Merhaba, Dünya!” yazan sitenin birinci halini NFT olarak...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.