Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SİTENİN YEDEGİ PANELE KURACAK

SİTENİN YEDEGİ PANELE KURACAK
1
226

admin

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Modaratör
Etkileşim
3,943
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
3,884
Özelden yaz yardimci olurum

Similar threads

Slm Arkadaslar ; Cs Condition Zero Yu Baltgames Diye Bir Yerden Indirdim Ama Oyunu Kuramiyorum Acaba Bana Yardimci Olabilecek Birisi Varmi ??? Benim Indirdigim Zero Oyununun Boyutu : 201 Mb Ben Daha Yuksek Boyutlu Biliyordum Yardim Lutfen Oyunun Download Adresini Tam Veremiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Muhtemelen biliyor olmalısınız ama bilmeyenler için tekrarlayarak başlayalım: Pek çok web sitesi, masaüstü ve mobil olmak üzere iki farklı sürüme sahip. Bu sitelerin cep telefonunuzdan giriş yaptığınızda gördüğünüz hali PC'nizde gördüğünüz halinden çok farklı olabiliyor. Peki, PC'nizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
üyeden korkan admin nan benim konularımı kim kitledi ben sitenin adminiyim ben kitledim aç onları ivedi!! forum kurallarına aykırı hacklerim nan forumunu kaide falan kalmaz taam abi al sana anahtar kendin aç lafımı olur böyle şeylerin Birazcık daha türkçeye uygun yazarsan seviniriz xxx...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Bunu konuyu nereye açacğıma karar veremedim Metrospy adlı bir amerikan şirketi karikatürü tshirt e basmış ve satıyor satması ayrı olay birde tanıtım yazısı olarak İslam dinini resmen aşağılamış Yanın da yazan açıklama da şu: Yet another example of that socalled 'religion of peace' As much as...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Çevrimiçi ansiklopedi platformu Wikipedia’nın kurucu ortağı Jimmy Wales, NFT dünyasına adım atıyor. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Jimmy Wales, “Merhaba, Dünya!” yazan sitenin birinci halini NFT olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt