Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sitem Yardım

Sitem Yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar neden herkes anakart olarak asus tercih ediyor yani forumda 34 mesaaja baktım dj sonsuzluk dahil herkes asus bu intel çöktümü

875p
865gbf bunlar kötümü bu konuda intelin sitesinde bi araştırma yaptım iki boarddada yok yok neden asus bu konuda yardımcı olursanız benim pc emekli olmaya hazırlanıyo temmuzda ebediyete yolculuğunu yapacak yerine gelecek sistem şu burdada varsa düzeltme veya önerilerinizi bekliyorum

CPU:p+ 340EE
Board:İ875P
Ram:512Kingston
Hdd:160gb 7200 rpm sata
CD rom:asus
CDRwhılıps 523252(aldım)
Adsl:alcatel speedtouch 5510(aldım)
Kasa:asus Ta210
Monitör:19 Lcd alıcam Önerileriniz

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt