Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SİTE TAŞINDI HATA VERİYOR

SİTE TAŞINDI HATA VERİYOR
5
609

sezgin01

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
Co Admin
Etkileşim
48,295
F-D Coin
11,979
site taşındı bu hatayı veriyor çözüm için yardım edecek arkadaş varmı
modemi 20 saniye kapat ve tekrar aç ,olmazsa yeni hesap aç onunla dene oda olmazsa vpn le dene

admin

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Modaratör
Etkileşim
3,927
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
3,884
HOCAM ADMİN PANEL BİLGİLERİNİ VE FTP BİLGİLERİNİ VER BAKALIM

Similar threads

site panelde kurulu aktif iken açılmıyor bu şekilde hata veriyor ne yapılması gerekiyor Hmmm… Bu sayfaya ulaşılamıyor ana bilgisayar adında yazım hatası olup olmadığını kontrol edin. Bing’de için arama yapın Yazım doğruysa, Windows Ağ Tanılamasını çalıştırmayı deneyin...
Cevaplar
2
Görüntüleme
532
Knight Online, yayınladığı Steam versiyonu ile hilelere karşı getirdiği acımasız yöntem maalesef kimi zaman hile kullanmayan oyuncularında oyuna girişlerde hata almasına sebebiyet veriyor. Özellikle üçüncü parti yani Third Party adı verilen uygulamalar bilgisayarınızda tespit edilirse henüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
Dijital dünyada online olarak iş yapmak için özel bir ilgi alanı ile sınırlandırılmış internet sitelerine ihtiyaç duyulur. İnsanların erişimine açık olan sitelerin belirli bir kalite standardını yakalaması gerekir. Böylece daha fazla kişiye ulaşmak mümkün olur. Sitelerin kalitesini artırmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
· Bir sitenin kullanıcı aramalarında daha görünür olabilmesi ve doğru sonuçlarda çıkabilmesi için site haritası gerekli bir unsurdur. · Site kaynağına dair bilgileri ve verileri içeren site haritası, arama motoru botlarına sayfa düzeni konusunda bilgi aktarır. · Site içerisindeki sayfanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Selam arkadaslar, Bu hatayı o kadar arastırdım ama sağlam bi site bualmadım Hata şöyle; Oyuna giriyorum Hesabıma da girip bir oyuna giriyorum 35 dk oynayınca bir anda oyundan atıyor ana menüye dönüyorum Ve The connection with EA Online was lostdiye bir pencere geliyor Hata böyle ama pencerey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,339Kullanıcılar
ryzegrxod1Son üye
Üst Alt