Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sistem Geri Yükleme Yapamıyorum

Sistem Geri Yükleme Yapamıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar sistem geri yükleme yapamıyorum Geri doldurma başlıyor fakat son anda yüklenemedi diyor Ne yapmam gerekir

Cevap: Sistem Geri Doldurma Yapamıyorum

Bir program ya da sürücünün yüklenmesi bazen Windows'un yavaş veya beklemeyen bir şekilde çalışmasına niçin olabilir Sistem Geri Yükleme, bilgisayarınızın sistem dosyalarını ve programlarını her şeyin yolunda gittiği bir zamana döndürerek sorun giderme için saatlerce çabalamanızı potansiyel olarak önleyebilir Belgelerinizi, resimlerinizi ve öteki verilerinizi etkilemez

Windows 7'de daha pozitif sistem geri yükleme noktası oluşturabilir ve bireysel bilgisayarınız geri yüklendiğinde hangi dosyaların kaldırılacağını veya ekleneceğini kesin olarak görebilirsiniz

Daha artı koruma için, Sistem Geri Doldurma'yi epostaların, resimlerin, belgelerin ve diğer kişisel dosyaların güvenliğini sağlamaya yardım etmek üzere tasarlanan Yedekleme ve Geri Doldurma ile birlikte kullanın
Sistem Geri Doldurma'yi kullanmak için

Geri Yükleme'yi başlatmadan önce bütün açık dosyaları kaydedin ve tüm programları kapatın Sistem Geri Doldurma bilgisayarınızı tekrar başlatır

Başlat düğmesini Başlat düğmesinin devlete ait tıklatarak Sistem Geri Doldurma'yi açın Arama kutusuna Sistem Geri Yükleme yazın, peşinde arama sonuçları listesinde Sistem Geri Doldurma'yi tıklatın Yönetici izni gereklidir Idareci parolası veya onay istenirse parolayı yazın ya da onaylama verin

Bir geri yükleme noktası seçmek ve bilgisayarınızı geri üstüne atmak için sihirbazdaki adımları takip edin *

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt