elektronikci
FD Üye

Şipşak Limonata Tanımı İçin Materyaller
- 5 adet büyük limon
- 2 litreye yakın su (9 bardak)
- 1 su bardağından 2 parmak eksik şeker
Şipşak Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncesinde limonların beyazlarını almadan yalnızca sarı kabuklarından biraz rendeleyelim.
- Beyaz kısımları gelirse tadına ekşilik katıyor o yüzden kıymetli.
- Sonrasında 2’ye böldüğümüz limonları şekerimizle güzelce ezelim.
- Suyunu sıkacak halde uygunca avuçlayıp karıştırırsak daha hoş harmanlanıyor.
- Üzerine suyumuzu katarak bi 10 dk kadar buzdolabında bekletelim.
- Sonrasında süzerek servis edebiliriz. Afiyet olsun ????