
Şinitzel (Çok Pratik) Tanımı İçin Gereçler
- 600-700 gram tavuk göğsü
- 2 adet büyük uzunluk yumurta
- 1,5 paket bağdat hazır pane harcı (Eğer yoksa galeta unu kullanılabilir)
- 1,5 su bardağı ayçiçek yağı
Şinitzel (Çok Pratik) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel tavukları uygunca yıkayıp, fazla kalın olmayacak biçimde fileto kesin.
- Her bir parçayı kesme tahtasına alıp üzerini serayla örtüp dövün.
- Daha sonra evvel yumurtaya sonra pane harcına bulayıp kızartın.
- Sıcak servis edin. Ben kendim özel yaptığım ketçapla servis ettim dilediğiniz biçimde sunabilirsiniz. Afiyet olsun ❤