Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinirliyken Edilen Beddua Kabul Olur Mu?

Sinirliyken Edilen Beddua Kabul Olur Mu?
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sinirliyken edilen beddua kabul olup olmayacağına dair hiçbir hüküm bulunmamaktadır. Fakat beddua etmek hoş bir davranış değildir ve kabul edilip edilmemesi sizin sinirli olmanız gibi durumlara değil tamamen Allah’ın takdirine bağlı bir durumdur. Kendiniz, çocuklarınız ve mallarınız hakkında beddua edilmemesinin söylenmesi de Allah’ın dileklerini kabul edeceği vakte rastlama ihtimali olduğu içindir.

Beddua iyi bir şey değildir. Bu yüzden bedduadan uzak durup sabır yoluna gitmek gerekir. Sizler de sabır ile dua ediniz.

Similar threads

Allah’ın (cc) sayıya sığmayacak kadar güzel isimleri vardır Kuranı Kerim’de bu anlama gelebilecek olan ayeti kerime şudur: “De ki Rabb’imin kelimelerini yazmak için deniz mürekkep olsa hatta onun bir misli daha takviye edilse bunlar tükenir de Rabb’imin kelimeleri bitmez (Kehf suresi, ayet 109)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Dua etmek : Dua etmek İslam dininin en temel ibadetlerinden biridir. Dindar olsun yada olmasın çoğu kişinin düştüğü bir yanılgıda ”Dualarım kabul olmuyor” düşüncesidir. Anlık hatalarımız olabilir ama bu düşüncenin genel bir kanaat haline getirilmesi çok sakıncalıdır: Yusuf 87: ”…….Allah’ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
352
Allah’ın (cc) doksan dokuz güzel ismini ezberleme isteği bende ilk kez üniversite yıllarında uyandı O zamanlar Kuranı Kerim’i yanımdan hiç ayırmazdım Devamlı okurdum Ders çalışma aralarında da okur, kendimi bu yolla da dinlendirirdim Ayetlerin içinde ve sonunda geçen Allah’ın (cc) güzel isimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Selamunaleykum arkadaşlar Bu değerli bilgileri size yazmak istedim,daha doğrusu alıntı yaptım inşallah işinize yarar Sabır Sual: Sabrın önemi nedir? Neye sabretmek daha çok sevaptır? CEVAP Sabır üç çeşittir En önemlisi günah işlememeye sabırdır Bir hadisi şerif meali şöyledir: (Sabır üç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
AYET : HUCURAT SURESİ – 13 AYET ??? ???????? ???????? ?????? ???????????? ???? ?????? ???????? ??????????????? ???????? ??????????? ????????????? ????? ???????????? ????? ??????? ??????????? ????? ??????? ??????? ???????: MEALİ : “Ey insanlar! Doğrusu biz sizi bir erkekle bir dişiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,505Konular
982,679Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt