Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sınıf Tekrarı İçin Gerekli Belgeler

Sınıf Tekrarı İçin Gerekli Belgeler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
sınıf tekrarı evrakları
Sınıf Tekrarı İçin Zorunlu arşiv
Sınıf Tekrarı İçin Zorunlu Belgeler nelerdir
Sınıf Tekrarı Gerekli Belgeler
Sınıf Tekrarı İçin hangi Belgeler lüzumlu

MADDE 47 – (Öbür:RG0205200626156)

İlköğretimde öğrenci, kendi yaş grubu içinde bir bütünüyle yetiştirilir ve değerlendirilir İlköğretim, öğrencilerin derslerdeki başarısızlığına bakılarak elenecekleri bir dönem değil, öğretim programlarında öngörülen derslerin ve sosyal etkinlik çalışmalarının iki taraflı katkısıyla ilgi ve yeteneği ölçüsünde yetiştirilecekleri bir dönem olarak değerlendirilir

Yukarıdaki İlköğretim, öğrencilerin derslerdeki başarısızlığına bakılarak elenecekleri bir dönem yok ibaresi fazla önemlidir Bu maddeye tarafından sınıfta bırakamazsınız hiç bir öğrenciyi Özellikle 123 sınıflarda

Fakat aynı maddenin

b) Derslik seviyesine kadar tatmin edici başarıyı gösteremeyen öğrenciler için derslik ya da branş öğretmenleri, varsa okul kılavuz öğretmeni, okul yönetimi ve velilerle birlikte öğrenci, okul ve çevrenin durumuna tarafından alınacak tedbirler belirlenir Gerektiğinde ilköğretim müfettişlerinin rehberliğinden de yararlanılarak kararlaştırılan önlemler uygulanır ve tatbik sonuçları ile ilgili rapor düzenlenir

Deniyor Yani sene başlangıcından itibaren bilhassa veli toplantılarını, yaptığınız tavsiyeleri zabıt altına alınız Yukarıdaki madde de yer alan kurulu oluşturarak alınacak tedbirleri zabıt altına alınız Birinci dönem sonunda değer biçme toplanısı yapıp ikinci dönem için komite tavsiyelerini gözden geçiriniz Birinci dönem başarısızlığı olan öğrencileri Rehberlik Araştırma Merkezine göndermeniz iyi olur Oradan gelecek rapor önemlidir Kaynaştırma raporu gelirse zaten sınıfta bırakılamaz Ramdan adi raporu gelirse raporunuzda belirtiniz

Gelelim raporunuza yazacağınız maddelere:

1 Veli toplantı tutanaklarında yaptığınız tavsiyeler

2 Oluşturulan kurul göre alınan öğüt kararları

3 Ramdan normal raporu geldiği

sonunda yukarıda belirtilen tüm çalışmalara rağmen öğrenci seviyesinin aşağıda bir galibiyet göstermiştir böylece sınıfta kalması yardımcı olacaktır diye belirtirsiniz Şube öğretmenler kurulunda da fikirleriniz savunursunuz *

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt