Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sınıf Geçme Hesaplama

Sınıf Geçme Hesaplama
0
92

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Sınıf Geçme Hesaplama programı,
Derslik Geçme Hesaplaması nasıl yapılır

her dersin haftalık ders saatiyle sınavdan aldığınız notun karşılığı olan değeri çarpınÖrn:

Mat:4 saat ders
sınav notunuz:70 ve buda 4'e karşılık gelmektir
bu durumda 44 16 kredi demektir bu

Her ders için bunu yapınızsonra bulduğunuz sonuçları toplayınız 73 krediyi geçerseniz, sınıf geçme hakkınız vardır

Keza 3 zayıfınız olup karne ortalamanız 2,5 üzerindeyse sınıfı geçersiniz *

Similar threads

Sınıf Gecme Hesaplama programı, Sınıf Gecme Hesaplaması nasıl yapılır her dersin haftalık ders saatiyle sınavdan aldığınız notun karşılığı olan değeri carpınOrn: Mat:4 saat ders sınav notunuz:70 ve buda 4'e karşılık gelmektir bu durumda 44 16 kredi demektir bu Her ders icin bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Genelgede şu şekilde : 20192019 eğitim öğretim yılı 16 Eylül Pazartesi günü başladı Genelgeye kadar, bakanlığa yan her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumlarında 20192019 eğitim öğretim yılı 13 Haziran 2019 Cuma Günü Sona Erecek İkinci yarıyıl 10 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacak ve 13...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Karne Not Ortalaması nasıl Hesaplanır Dersleri daha aşağı alt yazıp sıralayınız, karşılarına haftalık ders saatlerini yazınız Her dersin 5 üzerinden karneye düşen 1 ve 2 dönem notlarını toplayıp ve 2'ye bölerek yılsonu ortalamasını bulunuz Her ders için haftalık ders saati ile yılsonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
7 Sınıf Takdir Teşekkür Hesabı, 7 Derslik Takdir ve Teşekkür Hesaplama 2019 2019, 2019 2019 Takdir Teşekkür Hesaplama 7sınıf Takdir Teşekkür Hesaplaması için; Dönem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile çarpılır sonradan çarpım sonuçları derslerin haftalık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
8 Sınıf Takdir ve Teşekkür Hesaplama Online Takdir Teşekkür Notu Hesaplama 8 Sınıf Karne dönemi yaklaştıkça öğrencilerin hangi belgeyi alacaklarına dair heyecanları başladı Hangi belgeyi alacağınızı öğrenmek için ilk olarak Tıklayın Daha Sonra derslerinizin not ortalamalarını sisteme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,505Konular
982,786Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt