Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sınavlarda başarılı olmak için okuyun

Sınavlarda başarılı olmak için okuyun
0
320

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Okunacak Sınav Duaları
İmtihana (Sınava) girerken şu dua okunur (isra suresi;80)
Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ
ANLAMI:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çikarKatından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle
Sınav için sıraya oturunca şu âyet okunur;
“Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî
ANLAMI: Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılır eyle
Sınav Başlayınca da şu dua okunur:
Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû
ANLAMI: Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum

ŞİMDİDEN ÖNEMLİ DEĞİL

Similar threads

Sınavda başarıya ulaşmak için okunacak dua Imtihan için okunacak dualar *“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır * “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah’ım! Bu işi bana şanslı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
Sınavda varisi olmak için okunacak dua Sınav için okunacak dualar *“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi ’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır * “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah ’ım! Bu işi bana bahtı açık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
İmtihana (Sınava) girerken şu dua okunur: isra suresi;80)?????? ??????????? ???????? ?????? ????????????? ???????? ?????? ??????????? ??? ???????? ?????????? ????????? “Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ ANLAMI:Ya Rabbi!,Beni doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Sınava girecek Öğrenciler için okunması nasihat edilen duaAşağıda sizlerle paylaşacağımız duay sınava gireceğiniz zaman okuduğunuzda Allahın izniyle sınavı sorunsuz ve endişesiz bir şekilde bitirmeniz nasip olur inşallahÖğrencilerin kolayca ezberleyebileceği kısa bir dua paylaşacağız sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Sınavda yerine geçmek için en etkin dua Önümüzde büyük bir sınav var ve bugüne değin ki çalışmalarınızı dualarla teşvik etmek ve bu sınavdan başarılı bir sonuç edinmek istiyorsanız aşağıdaki duaları okuyabilirsiniz isra suresi;80 “Rabbi edhılnîmüdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt