Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sınavlarda Başarılı Olmak İcin Dualar

Hoş geldin! vbasic tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sınavlarda Başarılı Olmak İcin Dualar
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sınavlarda Başarılı Olmak İcin Okunacak Dualar

Sınava girecek oğrencileirn okuması tavsiye edilen dualara ornekler bulabilirisniz sayfamızdaAşağıdaki duaları sınava girecek oğrenci okuyabilir yakınlarıda okuyabilir sınav anına okunması da cok makbuldur

BismillahirrahmanirrahimYa Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu

Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını talep ediyorum

Elem Neşrah

1 Elem neşrah leke sadrek
2 Ve vada’na ‘anke vizreke
3 Elleziy enkada zahreke
4 Ve refa’na leke zikreke
5 Feinne me’al’usri yusren
6 İnne me’al’usri yusren
7 Feiza ferağte fensab
8 Ve ila rabbike ferğab

Elem Neşrah Anlamı:

Biz senin icin (mutlulugun) gogsunu acmadik mi?
Senden yukunu indirmedik mi?
O senin sirtini ezen yuku
Senin sanini yuceltmedik mi?
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylik vardir
Evet, zorlukla beraber bir kolaylik vardir
O halde bos kaldin mi, yine kalk (baska bir is ve ibadetle) yorul
Ancak Rabbine yonel

Similar threads

Sınava Girerken Okunacak Dua Nihat Hatipoğlu Dua: “BismillahirrahmanirrahimYa Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu “Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını talep ediyorum Dua: Elem neşrah leke sadrek Ve vada ’na ‘anke vizreke Elleziy enkada zahreke Ve refa ’na leke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Okunacak Dualar Sınava girecek öğrencileirn okuması nasihat edilen dualara örnekler bulabilirisniz sayfamızdaAşağıdaki duaları sınava girecek öğrenci okuyabilir yakınlarıda okuyabilir sınav anına okunması da fazla makbuldür BismillahirrahmanirrahimYa Hayyu,Ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
bana sınavda yanımda olacak (zihnimi acacak) bir dua soyler misiniz? şimdiden Allah razı olsun |8 Cevap: sınav duası (başarı icin) DUA BismillahirrahmanirrahimYa Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını talep ediyorum DUA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Sınava Girerken oldukca heyecanlı olan oğrencilerin kendine guvenlerinin gelmesi icin ve rahat bir şekilde sınava girmeleri icin sınav kaygısını yenip başarılı olabilmeleri icin okuyabilecekleri dua orneği Ozellikle sınava girecek cocuğu olan Anneler aşağıdaki duaları cocuğunuzun sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
İnşirah ( elemneşrahleke ) Suresinin Okunuşu ve Suresinin Fazileti Duanın Arapca Okunuşu; imagesinsirahelemnesrahlekesuresininokunusuvesuresininfazileti5adbf1249855d Zerr b Hubeyş’in (rah) Abdullah’tan (na) rivayet ettiğine gore, Resulullah (sav) şoyle buyurmuştur: Elem neşrah Ieke’yi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
858,500Konular
982,382Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt