Sınavda başarılı olmak icin okunacak dua
Sınav icin okunacak dualar
*“Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’lhayr
*Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuclandır
* “Allahumme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari
* Manası: Allah’ım! Bu işi bana hayırlı kıl ve bu işi bana nasip eyle! Allah’ım beni kendi başıma bırakma(Tirmizi,De’avat,90)
*“Rabbi edhılni mudhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledunke sultanen nasira
Manası:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir cıkış ile cikarKatından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle
* “Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlul ukdeten min lisani,yefkahu kavli
*Manası:Ya Rabbi!,Goğsumu ve gonlumu genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını coz,sozumu anlaşılır eyle
* “Ya Hayyu Ya KayyUM, Bi Rahmetike esteğisU
Manası:Ey Hayy ve Kayyum olan Allah’ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum
6Rabbi Yessir ve la tuassir Sehhil aleyne bi fadlike ye muyessir Rabbi zidne ilmen ve fehmen nafian ve temmim bil
Manası:Rabbim! Kolaylaştır zorlaştıma! Fazlınla bize kolaylaştır en Kolaylaştıran Rabbim! İlmimi artır, Anlayışımızı faydalı kıl ve Hayırla bitir Ey Alemlerin Rabbi olan Allah
Sınav icin okunacak dualar
*“Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’lhayr
*Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuclandır
* “Allahumme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari
* Manası: Allah’ım! Bu işi bana hayırlı kıl ve bu işi bana nasip eyle! Allah’ım beni kendi başıma bırakma(Tirmizi,De’avat,90)
*“Rabbi edhılni mudhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledunke sultanen nasira
Manası:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir cıkış ile cikarKatından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle
* “Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlul ukdeten min lisani,yefkahu kavli
*Manası:Ya Rabbi!,Goğsumu ve gonlumu genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını coz,sozumu anlaşılır eyle
* “Ya Hayyu Ya KayyUM, Bi Rahmetike esteğisU
Manası:Ey Hayy ve Kayyum olan Allah’ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum
6Rabbi Yessir ve la tuassir Sehhil aleyne bi fadlike ye muyessir Rabbi zidne ilmen ve fehmen nafian ve temmim bil
Manası:Rabbim! Kolaylaştır zorlaştıma! Fazlınla bize kolaylaştır en Kolaylaştıran Rabbim! İlmimi artır, Anlayışımızı faydalı kıl ve Hayırla bitir Ey Alemlerin Rabbi olan Allah
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.