Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sınavda başarılı olmak icin okunacak dua

0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Sınav icin okunacak dualar

*“Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’lhayr

*Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuclandır

* “Allahumme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari

* Manası: Allah’ım! Bu işi bana hayırlı kıl ve bu işi bana nasip eyle! Allah’ım beni kendi başıma bırakma(Tirmizi,De’avat,90)

*“Rabbi edhılni mudhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledunke sultanen nasira

Manası:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir cıkış ile cikarKatından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle

* “Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlul ukdeten min lisani,yefkahu kavli

*Manası:Ya Rabbi!,Goğsumu ve gonlumu genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını coz,sozumu anlaşılır eyle

* “Ya Hayyu Ya KayyUM, Bi Rahmetike esteğisU

Manası:Ey Hayy ve Kayyum olan Allah’ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum

6Rabbi Yessir ve la tuassir Sehhil aleyne bi fadlike ye muyessir Rabbi zidne ilmen ve fehmen nafian ve temmim bil

Manası:Rabbim! Kolaylaştır zorlaştıma! Fazlınla bize kolaylaştır en Kolaylaştıran Rabbim! İlmimi artır, Anlayışımızı faydalı kıl ve Hayırla bitir Ey Alemlerin Rabbi olan Allah

Similar threads

Sınavda başarıya ulaşmak için okunacak dua Imtihan için okunacak dualar *“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır * “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah’ım! Bu işi bana şanslı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
Sınavda varisi olmak için okunacak dua Sınav için okunacak dualar *“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi ’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır * “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah ’ım! Bu işi bana bahtı açık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Sınava girileceği zaman okunması onerilen dua; Aşağıdaki duaları Sınava gireceğiniz zaman okumalısınız Allahın izniyle başarılı bir şekilde sorunsuz bir sınav gecirebilirsiniz Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlul ukdeten min lisani,yefkahu kavli Manası ; Ya Rabbi Goğsumu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Başarı İcin Okunacak Dualar,sınavda başarı duası, sınavda başarılı olmak icin okunacak dua , başarılı olmak icin dua,sınav duası Başarı İcin Okunacak Dua رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا “Rabbi edhılni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
Her işin başında Allah'ı anmak, O'nun adını zikretmek muhakkak ki o işimizin hayırla sonuclanmasına vesile olur Aldığımız her nefese şukretmek ve yeni başlayacağımız her işte Rabbimizin adını anıp O'ndan medet ummak her muslumanın ilk yapması gereken iştir Sizlerde yeni başlayacağınız bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt