Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinan Ozen Birşey Olmaz Deme

Hoş geldin! yusufaykac65 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sinan Ozen Birşey Olmaz Deme
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Birşey Olmaz deme Sinan Ozen
Sinan Ozen şarkıları
Sinan Ozen son album şarkıları

Ne Guzel Anlaşıp Gidiyoruz Aman
Nazara Gelmeyelim
Takılıp Aklına Uyup O Şeytanın
Eline Duşmeyelim
Yanarım Yanarız
Zaman Oyle Zaman ki
Gideni Arar Dururuz
Hani Sozde Cesur Yureğiz
Zora Geldi mi Baskasını Buluruz

Birşey Olmaz Bize Birşey Olmaz Deme
Bende ki Telaş Boşuna Değil
Biri Gelir Ansızın
Alıverir Aşkını
Hic Birşey Eskisi Gibi Değil

Soz Muzik : Metin Ozulku
Aranjor : Suat Aydoğan

Similar threads

Sinan Ozen sana kıyamam şarkı sozu Sinan Ozen Sana kıyamam Sana Kıyamam Yanıyor Bedenim Yine Caresiz Geceler Adını Anmasam Bile Yureğim Heceler Ellerim Bak Boş Kaldı Ne Bu Ceza Ne Bu Bedel Telafisi Olmayan Hatalarım Yok Gibi Sana Kıyamam Canım Sana Canım Sana Yaptıklarıma Ofkem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Sinan Ozen Sus Ağlama şarkısı Sinan ozen şarkı sozleri Sus ağlama şarkı sozu Sus Ağlama Ne Hayaller Vardı Bizde Ne Sozler Verdik Yeminle Şimdi Yok Oldu Gitti Sayende Kapılmazdık Hicbir Derde Ne Umutluyduk Biz Seninle Şimdi Yok Oldu Gitti Sayende Yazık ki Yanılmışım Ben Cok Gec...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Sinan Ozen Aşkın Hesabı şarkısı Aşkın hesabı şarkı sozleri Sinan Ozen Aşkın Hesabı şarkı sozu Aşkın Hesabı Alışır Bu Gonul Ah Hasretin Tadına Ne Olur Sanki Bu ilk Değil ki Karışır Acılar Yarasını Dağlar Of Tutuşur Dualar Her Yeni Gun Yeni Bir Umuttur İcinde Saklar Yemeden İcmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Sinan Ozen Bilemiyorum şarkısı Bilemiyorum şarkı sozu Sinan ozen şarkı sozleri Bilemiyorum Guluşune Aldandın Sana Bağlandım Aşkla Nefret Arasında Sıkıştım Kaldım Benimle Oynadın Yalana Doymadın Ovunduğun Kadar Durust Olmadın Neden Kaybeden Hep Ben Sanki Aşk Ocunu Alıyor Benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Sinan Ozen Cok ama Cok şarkı sozu Sinan Ozen 2019 şarkı sozleri Cok ama Cok şarkısı Cok Ama Cok Sen Kaderimsin Aşkın Ta Kendisisin İcimde Kocaman Bir Dunya Kurdum O Dunyanın Kalbisin Yazılmış Tum Aşk Turkuleri Sanadır Sana Bu Yangınlar Bu Yağmurlar Sanadır Sana Sana Birşey Soylemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,505Konular
982,678Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt