Sinan Akçıl'dan Ilginç İtiraf! sinan akçıl, garip itiraf, ne dedi, sevgilileri, haberleri, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548661014 1548661014 sinanakcildanilgincitiraf5c4eb11ae7662sinanakcildanilgincitiraf5c4eb11ae7662 sinanakcildanilgincitiraf5c4eb11ae7662 Sevgili melekler, Müzik dünyasının başarılı ismi Sinan Akçıl ,yaptığı şarkılarla dinleyicilerin kalplerini fethetmeye devam ediyor Kadınların ruhuna hitap etmeyi bildiğini söyleyen Akçıl'' 100 şarkım var,fakat daha artı sevgilim oldu!'' diye bir itirafta da bulundu Şimdiye dek Hadise,Hilal Cebeci,İzel ve Hande Yener gibi meşhur isimlerin yanında meşhur olmayan kadınlarla da arkadaşlıklarının olduğunu söyleyen Akçıl,bazı soruları yanıtladı; Yorumculukta ne ölçüde başarılı olduğunuza inanıyorsunuz? koskocoman isimlerle düet yapmış olmam yorumculukta başarılı olduğumu gösterir Ayrıca şarkılarımın sahip olduğu 2 milyon 100 bin hukuki indirme ve 8 milyon Youtube video tıklanmasıyla Türkiye rekoru kırmış oldum Bunun yanı sıra 'Kalp Sesi'nin 50 binden pozitif satması yorumculukta ne ölçüde başarılı olduğumu gözler önüne seriyor Sizin başarınızın sırrı nedir? İyi bir gözlemci olduğumu söyleyebilirim Bir Takım duyguların kelimelendirilmesi, notalaştırılması için illa ancak bire bir yaşanmışlıklar olması gerekmiyor Mesela 'Kızım' şarkısı büyük beğeni topladı Benim bir kızım yok O şarkıyı şahitlik ettiğim bir babayla kızın konuşmasından esinlenerek yazdım Bir saatte 3 şarkı yaptığınız içten mu? Evet, bir kez böylece bir şart oldu Zaten dakika başı yaşanacak bir şart yok bu Bir saatte 'Kahraman', 'Baksana' ve 'Biraz Sabret' adlı şarkıları yaptım Ara Sıra bir şarkıyı bitirmem üç dakikamı, bazen de 3 ayımı alıyor Bugüne kadar kaç şarkı yaptınız? Benim 100 tane şarkım var her biri benim sevgilimdir, eşimdir Hepsini çok severim fakat 85'i koskocoman hit olmuştur Galibiyet da budur zaten Irk 'Benim 17 bin, 20 bin şarkım var' diye açıklamalar yapıyor Peki hangisi hit olmuş? id Yorumculuk yapma isteğinizde yakışıklı olmanızın ne ölçüde etkisi bulunuyor? Müzikal alanındaki yeteneklerime nasıl oysa Allah kahretsin, niçin bu kadar yetenekliyimdemeyeceğim gibi Allah kahretsin ne kadar yakışıklıyımda diyemem Yakışıklı olmam muhakkak avantajdır lakin yakışıklı olmadığı halde sırf sesiyle, yorumculuğuyla fazla başarılı olmuş solistler de var dünyada Yorumculuk kötüyse istersen dünyanın en yakışıklı adamı ol, beş para etmezsin Şarkılarınızın genellikle bayan solistler tarafından seslendirilmesine ne diyorsunuz? Kadın solistlerle daha uyumlu olduğumu söyleyebilirim Ferhat Göçer ile birincil albümünden bu yanlamasına çalışıyorum Mustafa Filika ile çalıştım Sanıyorum kadınların ruhundan iyi anlıyor olmamdır Gelelim kadınlara Evlenip çocuk sahibi olacak bir herif misiniz?, Gelmesek daha iyiydi lakin elbette genç yaşta çocuk sahibi olmayı çok isterim O süre hayatımın daha eğlenceli olacağım biliyorum Bakalım süre ne gösterecek? Sizi asosyal biri olarak biliyoruz Asosyal biri nasıl oluyor da kadınlardan çok pozitif alaka görüyor? Ben asosyal değilim, gizli asosyalim Zaten aralıksız göz önünde olmayan, gizemli kişilerin kadınlardan daha fazla ilgi görüyor olması gayet doğaldır Bir müzik adamı olduğum için kadınların ruhunu daha okşayıcı sözler sarf edebilir, davranışlarda bulunuyor olabilirim Keza her şeyi bir kenara bırakalım, müzikal anlamda kadınların mutlu ve şen olduğu anları yakalayabildiğimi düşünüyorum Kaç sevgiliniz oldu? Anlamsız verin, kime ne? Ben her ilişkimde mutlu olmaya, sevgilimi de mutlu etmeye çalı şöhret bir adamım Şarkılarınız mı yoksa sevgilileriniz mi daha artı? Sevgililerim daha fazladır Meşhur olmayan sevgiliniz oldu mu? Oldu kuşkusuz Onların kim olduğunu kimse bilmez Yorumculuk yaparak gizeminizi yitirdiğinizi düşünmüyor musunuz? Hayır, ben yeniden gezimli olacağım Bu benim elimde Pozitif ortalarda olmayarak gizemimi korumaya devam edeceğim Özel hayatım her zaman konuşulacak Kişiliğim de kesintisiz göz önünde olmaya uygun yok Gizemimi bozmadan dünya çapında işler yapmaya devam edeceğim Besteci kimliğinizle bu kadar büyük bir şan yakalamışken yorumcu olarak ön plana çıkmakla büyük bir riske girmediniz mi? Evet, benim yorumculuğa başlamam bir riskti Ne var ki ben 'Riski olmayan galibiyet ışıldamayan zafere benzer' tezine inanıyorum Laf yazarlığı ve besteciliğimi zedelemez, tam tersi o alanlardaki başarımı pekiştirir Şu da merak edilmesin, yorumculuk yapıyorum diye en güzel şarkılarımı kendime saklamayacağım Yine çalıştığım solistlere çok hoş şarkılar üretmeye devam edeceğim Olur Ya yorumcu kafasıyla da düşünüp daha öncekilerden çok daha hoş şarkılar yapacağım