Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinameki ve sinamekinin faydaları

Sinameki ve sinamekinin faydaları
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sinameki ve sinamekinin faydaları sinamekinin faydaları sinameki faydaları sinameki nasıl demlenir çayı nasıl demlenir çayı yapılır Ben bana kalırsa sinamekinin ne olduğunu ve ne işe yaradığını hiç bilmemAma hakkında araştırdım ve ne olduğunu neye yaradığını buldumBelki benim gibi bilmeyenler vardırBende paylaşayım dedimBuyrunuz sevgili melekler; Sinameki Bitkisi: Sıcak bölgelerde yetişen sarıçiçekli, bir metreye kadar boylanabilen, çalı biçiminde bir bitkidir Sinamekinin Faydaları: Bağırsaklardan su emilimini engelleyerek sulu ve yumuşak dışkılamayı sağlayan, çok etkili bir müshil olan sinameki idrar söktürür ve kabızlığı giderir Bağırsak kurtlarını düşürmeye yardımcı olur Damarları açar Sinirleri gevşetici özelliği ile sakinleştirir ve ağrıları hafifletir Sinameki Nasıl Kullanılır? Yaprakları kaynatılıp akarsu gibi içilir Sinameki çayı kabızlıkta kullanılır Sirke ile kaynatılıp saç derisine sürülürse dökülmesini önler Bu karışım egzama ve yaralara karşısında da faydalıdır Sinamekiyi uzun süre kullanmak bağımlılık ve bağırsaklarda tahriş yapabilir Keza, pozitif miktarda kullanmak da zararlıdır Bağırsakların çalışmasını hızlandırdığı için ilaçların emilmesini azaltabilir, böylece ilaç kullananların sinameki kullanmamaları tavsiye edilir Zayıflamak nedeniyle da kesinlikle kullanılmamalıdır Rahim kaslarının kasılmasına ve böylece düşüğe sebep olabileceğinden hamilelikte sinameki kullanılmamalıdır  

858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt