Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıla Gitme Dur Biraz şarkı sozu

Sıla Gitme Dur Biraz şarkı sozu
0
224

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sıla Gitme Dur Biraz şarkı sozleri
Sıla Gitme Dur Biraz şarkısı sozu

Sıla Gitme Dur Biraz şarkısının sozleri:

Gitme dur biraz
Yılların ozlemini, gozlerini sarsın bu ayaz
Dur gitme biraz
Kalbime, en derine sozlerini doksun bu hazan

Similar threads

Muck dizisi gitme dur biraz şarkı sozu Muck Dizisi 1 bolumde calan şarkının sozleri Show Tv'nin yeni genclik dizisi Muck ilk bolumuyle ekranlardaydı Sıla Gitme Dur Biraz şarkı sozu Gitme dur biraz Yılların ozlemini, gozlerini sarsın bu ayaz Dur gitme biraz Kalbime, en derine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
300
Sıla Gitme Dur Azıcık şarkısı sözü Sıla Gitme Dur Biraz şarkı sözleri Sıla Gitme Dur Biraz şarkısı sözü O müthiş sesiyle dur gitme azıcık diyen Sıla'nın Gitme Dur Biraz Daha şarkısının sözlerini, şarkıyı sevenler ve Sıla seven Melek'ler için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Sıla boşver şarkısı, Boşver şarkı sozu sıla, sıla boşver şarkısının sozleri, sıla 2019 boşver şarkı sozu Bazen olmaz biliyoruz Akıl kitlenir sır gibi Sozcukler susverir Fitili kısa mum gibi Yok birşey laf mı ki Var birden cok biliyoruz Hepimizin hayatı Hani kesik sut gibi Sormadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Bodrumun Suları Şarkı Sozleri Sıla Sıla Bodrumun Suları Şarkısı Sozleri Sıla bodrumun suları şarkı sozleri Hey gidi hey Bir varsın bir yok Nasıl becerdin unutmayı Kalbine değdirmeden yaşamayı İcimdeki ateşle Bodrumun sularına Sarılıp sarılıp ağladım sonmedim Sonmedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Sıla Sevişmeden Uyumayalım Şarkı Sozleri Gitmek zor mu senin icin, Mevcut duruma alışanlardan mısın Aşk yok mu sence Sevişmek herkesle aynı mı sence Kalp yok mu sence Hayata uşenenlerden misin sende İster kırılıp dokulelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt