Sıla 'dan Esaret Şarkısının Sözleri Bu konu; Sıla esaret şarkı sözü hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, pop müzik dünyasının sevilen seslerinden Sıla son albümü ile müzik marketlerde oysa yerini aldı Vaveyla adını verdiği son albümü dün piyasaya çıkan Sıla 'nın albümde oysa Tutsaklık şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz 1549246219 1549246219 siladanesaretsarkisininsozleri5c579f105dc80siladanesaretsarkisininsozleri5c579f105dc80siladanesaretsarkisininsozleri5c579f105dc80 Sıla Esaret Şarkısı Kandım bu göğün mahisine Kör olan gözün mavisine Sus dediler; taş oldum, sustum Son dediler; ilk değilim, durdum Durma yoluma hadi cesaret Bu öğretilen cehaletin vebalı esaret Durma yoluma hadi yiğitlik Bu öğretilen cehaletin vebalı tutsaklık Yıllar taraf tutar mı? Bu yaşam beni yutar mı? Sus dediler; taş oldum, sustum Son dediler; ilk değilim, durdum Durma yoluma hadi cesaret Bu öğretilen cehaletin vebalı tutsaklık Durma yoluma hadi cesaret Bu öğretilen cehaletin vebalı esaret, tutsaklık