Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sila - Bizde böyle bundan sonra

Sila - Bizde böyle bundan sonra
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sila Bizde böyle bundan sonradan bizde böyle bundan sonra sıla bizde böyle sıla bundan sonradan Soldan kalktım bu sabahtan olamazmı Terslendim bakkala çakkala olamaz mı Kudurttular belki beter oldum Hiç uyutmadı ola ki hayatımın sen gerçegi tek yanlı olurmu yani bu işler Yüzde elli haksızlık payın Hababam dürter Yok rahar uyku Mecburi kalkıp yakıcan bir sigara Koyucan takkeyi bütün ortaya Kendine güvenen şöyle gelsin Bıraksın inadı dile gelsin Sözünden dönen namert çıksın Bizde böyle bundan sonra Kafayı düzelttim senden sonradan Kendime yararım bundan daha sonra İster gelirim ister gelmem Hesap mı vericez bundan daha sonra! () güvenen şöyle gelsin Bıraksın inadı dile gelsin Sözünden dönen namert çıksın Bizde böyle bundan daha sonra Kafayı düzelttim senden daha sonra Kendime yararım bundan sonra İster gelirim ister gelmem Hesap mı vericez bundan daha sonra Ever gözümün üstünde kaşım var Hiç utanmıosun dimi? Kavganın da adabı var Zerre kesmez seni Bu düz ayak sevmeler Sende aksiyonsuz yaşanmıyor aşklar (Nakarat) BİR :Hayat senin hayatın İKİ :Kaba birazcık tabiatın Sert lugatın şiddetli tavrın Kolaylık istedin ama tekrar bulamadın Gül her son bir açılış güle güle, güle güle Kolay ilişki gelmez işine Biliyorum seni Kaderin ellerinde sakın üzme kendini! (Nakarat) SÖZ: Sıla MÜZİK: Ozan Doğulu  

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt