Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sıkışan kavanoz kapağı nasıl açılır yardım

sıkışan kavanoz kapağı nasıl açılır yardım
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sıkışan kavanoz kapağı nasıl açılır destek Çılgın olacam, zorlaya zorlaya bıçakla açtım lakin sormak istiyorum aklıma gelmişken, sıkışan kavanoz kapağı kolayca nasıl açılır ?  

Similar threads

Uzun zamandır beklediğiniz ve aylar öncesinde hazırladığınız mükemmel turşularınızın tadına bakacağınız o büyük gün geldiğinde, turşu kavanozunu açamamak büyük hüsran yaratacaktır Bilhassa uzun süre her tarafında açılmayan kavanozlarda çoğu kez karşılaşılan bu koşul temel olarak hava ile temasın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Marketten yeni alınan kavanozdaki yemekler kapaklarının basınç ağırlığından dolayı kolayca açılmaması mümkün değildir. Basıncı alındığı taktirde hızlıca açılabilir. Peki evde hali hazırda kullanmakta olduğumuz kavanoz kapakları için nasıl bir yöntem izlenmelidir? Sıkışmış kavanoz kapağı açmanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
İphone'un Arkadaki Kapağı Nasıl Açılıyor bilgi verir misiniz? Yanıt: İphone'un Arka Kapağı Nasıl Açılır İPHONE Telefonunuzun üstteki tarafında ufak bi delik var oraya kalemle bastırın Kapak kendiliğinden çıkar *
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Sıkışan SIM kart yuvası nasıl açılır? Merhaba, İlk önce sim kart yerinin altında yer alan ufak deliğe iğne yardımı ile bastırınız, ufakta olsa sim kartı çıkacaktır. Ufaktan çıkan parçayı cımbız yardımı ile yukarı aşağı, sağa sola ufak haraketlerle birlikte çekmeye başladığınızda gelecektir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
407
Facebook hesabı nasıl açılır bana yardım edermisiniz Kime sorsam face hesabı var, bundan böyle msn tarih oldu Ben de facebook hesabı istiyorum nasıl açacam data verin lütfen melekler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt