Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sıkıntı Ve Dilek Duası

Sıkıntı Ve Dilek Duası
0
187

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sıkıntı Ve Dilek Duası

Sıkıntı Ve Dilek Duası Nedir

İmamı Şafii (rahimehullah) diyor ki: Bir işle karşılaştım İcimi yaktı Hem oylesine uzuldum ki onun derecesini Allah'tan başkası bilmez Ertesi gece biri ruyamda bana şoyle hitab etti: 'Ey İdrisoğlu Muhammed, şu duayı oku:

Allahumme inni la emliku li nefsi darran ve la nef an ve la mevten ve la hayaten ve la nuşUran ve estetıy'u en ecide illa ma a'tayteni ve la ettekıy illa ma vekayteni Allahume veffıkni li ma tuhıbbu ve terda minel kavli vel ameli fi afiyeh

Sabah olunca bunu tekrarladım Akşama doğru Allah işimi kolaylaştırdı Sıkıntıdan beni kurtarıp dileğimi verdi Gafil olmayın Siz de uzuntuden kurtulmak icin bu duayı okuyun

alıntı

Similar threads

Aşağıdaki duayı herhangi bir dilediğiniz olduğunda ve cok sıkıntılı bunalımlı anlarınızda okumanız tavsiye edilmiştirOzellikle icinizin sıkıldığı kendiniiz kotu hissettiğiniz durumlarda aşağıdaki verdiğimiz duayı okumalısınızSabah akşam bu duayı bol bol tekrar ederseniz Allahın izniyle ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Halis Bir Niyet İçin Okunacak Dua Allahümme ya sami’alasvati ya mücibeddeavati alimessirri velhafiyyati bihakkı suretilfatihati velbekarati vel’en’ami ve bihakkı kaf ha ya ayın sad ve bihakkı suretilfatihati ıkdı haceti fi hazihissaati birahmetike ya erhamerrahimine Hacet ve Dilek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Aşağıdaki duayı herhangi bir dilediğiniz olduğunda ve çok huzursuz bunalımlı anlarınızda okumanız nasihat edilmiştirÖzellikle içinizin sıkıldığı kendiniiz fena hissettiğiniz durumlarda aşağıdaki verdiğimiz duayı okumalısınızSabahtan akşam bu duayı bol bol yeniden ederseniz Allahın izniyle ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
Sabah namazını kıldıktan sonra okunması tavsiye edilen bir dilek duası paylaşmak istiyorum sizlerleSabah namazını kıldıktan sonra aşağıda sizlerle paylaşacağım dilek duasını okumanızı tavsiye ediyorum imagessabahnamazininardindandilekduasiokuyun5adbe26496b65 Sabah namazından sonra okunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Pazartesi Gununun Duası Pazartesi Duası Bismillahirrahmanirrahıym “Elhamdu Lillahilleziftehara bi ulivvihi ve ala bi fahrihVaberra bi kuvvetihi ve alimes sirra ve alaniyehRabbena lekel hamdu ve bekau ve azametu vel kibriyauBediyus semavati vel erdi zul batşiş şedidi vel kuvvetil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt