Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

şikayettt

şikayettt
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
şikayettt * Mağazadan etek aldım Adım attıkça yukarı çıkıyordu Değiştirmeye gittim içine astar çektiler Hemen ise aşağıda düşüyor Ne yapayım? * Ben saati su geçirmez diye aldım Soğuk suda denedim geçirmedi Sıcak duş alırken, bulaşık yıkarken geçiriyor Ne yapayım? * Dostuma bilezik satın aldım, sante çıktı Kimse duymadan, şikayet etmeden bunu gerçeğiyle değiştirtseniz * Kuaförde saçımı boyattım 30 milyon para verdim nem istediğim rengi tutturamadı nem de saçımı oyuncak yaptı * Marketten aldığım 1 kilo çay paketinin içinden yarısı sıkıştırılmış gazete kağıdı çıktı O kağıdın ağırlığı değin çayımı nasıl alırım? * Aldığım mayo esnek yok İtiraz ettim, mağaza (Bizim mayolar sert olur) diyor Bu doğru mu? * Evin önüne koydukları trafik levnasının fosforu değil Geceleri kazaları önlemiyor Bu tüketiciyi ihanet etmek yok mi? * Seyyar satıcıdan aldığım 10 domatesten 8'i çürük çıktı Şu köşede duran satıcıdan siz değiştirseniz olmaz mı? * Evime bir satıcı geldi Mülk için imza attım Sonradan mankemeye çağırdılar Meğer, bono diye attığım imza kocamdan boşama dilekçesiymiş Okuma yazma bilmem Ne yapmalıyım?  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt