şikayettt * Mağazadan etek aldım Adım attıkça yukarı çıkıyordu Değiştirmeye gittim içine astar çektiler Hemen ise aşağıda düşüyor Ne yapayım? * Ben saati su geçirmez diye aldım Soğuk suda denedim geçirmedi Sıcak duş alırken, bulaşık yıkarken geçiriyor Ne yapayım? * Dostuma bilezik satın aldım, sante çıktı Kimse duymadan, şikayet etmeden bunu gerçeğiyle değiştirtseniz * Kuaförde saçımı boyattım 30 milyon para verdim nem istediğim rengi tutturamadı nem de saçımı oyuncak yaptı * Marketten aldığım 1 kilo çay paketinin içinden yarısı sıkıştırılmış gazete kağıdı çıktı O kağıdın ağırlığı değin çayımı nasıl alırım? * Aldığım mayo esnek yok İtiraz ettim, mağaza (Bizim mayolar sert olur) diyor Bu doğru mu? * Evin önüne koydukları trafik levnasının fosforu değil Geceleri kazaları önlemiyor Bu tüketiciyi ihanet etmek yok mi? * Seyyar satıcıdan aldığım 10 domatesten 8'i çürük çıktı Şu köşede duran satıcıdan siz değiştirseniz olmaz mı? * Evime bir satıcı geldi Mülk için imza attım Sonradan mankemeye çağırdılar Meğer, bono diye attığım imza kocamdan boşama dilekçesiymiş Okuma yazma bilmem Ne yapmalıyım?