Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şikayetim Var...!!!

Şikayetim Var...!!!
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Şikayetim Var!!! best fm şikayetim var best efem şikayetim var fm tüketici şikayetleri bir bir BEYAZ EŞYA ÜRETİCİLERİNE GELEN ALICI ŞİKAYETLERİ Şikayet: Buzdolaplarındaki sebzelikler minik Sebep: Yer Güney Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki tüketici toplantısı Bu isteğin nedeni sorulduğunda alınan cevap ilginç: Yaz ayları böylece sıcak geçiyor Ayakkabılarımızı içine koyup soğutuyoruz Sebzelikler büyütülürse daha çok ayakkabıyı içine koyabilirizŞikayet: Klimamın randımanı düşük Sebep: Yer Elazığ'ın Maden ilçesi Şikayette yer alan birey mağarada oturuyor Dışarıdan mağaraya elektrik çekmiş Eksik elektrik de klimanın performansını düşürmüş ve mağarada tatmin edici soğumayı sağlamamış Şikayet: Buzdolabının kompresörü bozuk İyi soğutmuyor Sebep: Yer Erzincan Sıcaktan bunalan evin hanımı raflarını çıkardığı buzdolabının içine minderini koymuş oturuyor Kapısı uzun vakit açık kalan buzdolabının da kompresörü bozulmuş Şikayet: Cattle'ım (su ısıtıcım) eridi Sebep: Yer İstanbul Cattle'ın elektrikle çalıştığını bilmeyen herif ısıtıcıyı ocağın üstüne koyarak suyu ısıtmayı denemiş Ocaktaki alev sebebiyle de 'cattle'ın dış yüzeyi erimiş Aletinin erdiğinden şikayet eden bir diğer tüketici de 'el blender'ını tencerenin içinden çıkarmadan yemeği pişirmiş Şikayet: Bulaşık makinem çalışmıyor Sebep: Yer Antalya Yaşlı bir alıcı tam 12 defa makinesı için çalışmıyor şikayetinde bulundu Servis yetkilileri, bu şikayetler üzerine 12 kez eve gitti Fakat makinede hiçbir problem bulunamadı Bunun üstüne şirket merkezinde olay değerlendirildi Sonunda anlaşıldı ancak ihtiyar bayan bulaşık makinesini çalıştırmayı beceremiyormuş Ve servisin gelip çalıştırması için bozuldu şikayetini kullanıyormuş Şikayet: Bulaşık makinemin çıkış borusu tıkandı Sebep: Türkiye'nin değişik yerlerinden bu alıcı şikayetler geldi Nedeni araştırıldığında konut hanımlarının bir kısmının salça yapmak için domatesleri sıcak suyla bulaşık makinesinde yumuşattığı, kiminin de yıkanması baskı bir sebze olan ıspanağı da bulaşık makinesinde yıkadığı ortaya çıktı TURKCELL ALICI HİZMETLERİ'NE GELEN HAKIKI SORULAR Kartım ankesörlü telefonlarda çalışmıyor Telefonum hala açılmamış çevir sesi vermiyor Eski kartımı atıp bana gönderdiğiniz yeni kartı cihazıma taktım lakin çalışmıyor (Promosyon malzemesi olarak gönderilen SIM kart büyüklüğündeki takvim takvimi kastediyor) (Trabzon'dan arayan abone) Işlenmiş bayan, ekranda Trabzon Turkcell'i görüyorum (TR TCELL) Ekranda Check Cardyazıyor, kartı çekip her yerde yerine itiyorum, bir şey olmuyor BİLGİSAYAR FİRMALARINA GELEN ALICI ŞİKAYETLERİ Şikayet: Kahve tutacağım kırıldı Sebep: CDROM Driver'ın kapağını açıp üstüne kahve fincanını koyan bir alıcı Şikayet: Printer'ım çalışmıyor Teknik Servis görevlisi: Bilgisayarınız printer'ınızı görüyor mu?Yanıt: Monitörü, printer'a dürüst çevirdim lakinŞikayet: Bilgisayar ile birlikte gelen disketler çalışmıyor Teknik servis görevlisi: Disketleri bize yollayın, biz size yenisini gönderelimBirkaç gün daha sonra ise bilgisayar firmasına disketlerin fotokopisi çekilmiş kağıtlar ulaşıyor Şikayet: Bilgisayar ile birlikte gelen ufak şeyi yere koyup üstüne basıyorum ama bir şey olmuyor (Mouse'u kastediyor) Şikayet: Ekranda Press Any Keyyazıyor lakin klavyede ANYtuşu değil THY Gezgin: Diyarbakır kaç para? THY: 58 milyon 500 bin, indirim belgeniz varsa 32 milyon Yolcu: İndirim belgesi kaç para? Gezgin: Trabzon'dan İstanbul'a kaç saat acaba? THY: Beklemeye alan görevli 'Bir saniye efendim' Yolcu: Sağolun iyi akşamlar Gezgin: Kars'a yer var mı? THY: Maalesef yok efendim Gezgin: Ara Sıra yerde falan değil mu, askeriz de THY: İndirim belgeniz var mı? Yolcu: Var komutanım Diyarbakır'dan arayan gezgin: İyi günler abi, ben İstanbul'a uçacağım da,pasaport gerekli mıydı! THY: Yolcunun adı lütfen Gezgin: Duygu Lakin yolcu benim ve erkeğim! THY: Uçak akşam beşte efendim Yolcu: Doksan beşte mi, çok geç yahu Yolcu: İyi akşamlar, Lufthansa'nın uçağı indi mi? THY: Onların uçağını biz göremiyoruz Gezgin: Nasıl göremezsiniz, orası THY yok mi? Gezgin: İyi akşamlar, Ağrı'ya yer var mı? THY: Yer yok, dolu efendim Gezgin: Ivedi gitmem lüzumlu, firardayım da Kuşkucu bir bayan: Affedersiniz eşim Londra'ya uçuyor, yandaki arkadaşının adı dilimin ucunda lakin hatırlayamıyorum, siz bir bakıp söyler misiniz bilgisayardan? THY: Gezgin hakkında data veremeyiz efendim Hanımefendi: Şey, hiç olmazsa yanındakinin bay mı hanımefendi mı olduğunu söyleseniz, benim için çok önemli Terminalde yolcuyu uçağa götüren otobüsü gören Trabzon yolcusu, 'Ula, ben uçak parası verdim, otobüsle gitmem! 1549115527 1549115527 sikayetimvar5c55a08bd1e65sikayetimvar5c55a08bd1e65 http:wwwforumselcukcomsmileyssmiley36gif ​