Evet arkadaşlarUzun zamandır sigarayı bırakmayı duşunuyordum ama bunu nasıl becereceğimi bilmiyorumYaklaşık 1 ay once Blueemm bıraktığını soyledi Ramazanın ilk gunu kardeşim aradı ve abla sigarayı bıraktım diye sevinc cığlıkları attı Aradan 3 gun gecti bir baktım Hazanım msn iletisine sigarayı bıraktım yazdı Bugun Alemşah ta biraktığını soylediBırakan bırakana derken banada hep yapmak istediğim ama bir turlu cesaret bulamadığım o duygu bastırdı Şu an sigara icmeyeli 18 saat olduimagessigarayibirakanlaryadabirakmakisteyenler5ad7388e80aafpng Bu zorlu surec nasıl gececek bilmiyorum ama dayanması cok zormuş Bu zoru nasıl başardınız? bende başarabilecekmiyim? Bırakanlar neler hissettiğini,benim gibi bırakmak isteyenler zaman zaman neler yaşadığını paylaşırsa birbirimize faydamız cok olur duşuncesiyle bu başlığı actımBırakmaya niyetli olmayan arkadaşlar lutfen birşey yazmasın Hani diyorum sağımda melek solumda şeytan hesabı arada kalmayayımimagessigarayibirakanlaryadabirakmakisteyenler5ad7388f8a8ddgif