Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şİfreye Hayir

Şİfreye Hayir

Similar threads

Aşağıdaki şifreleri cheat menu de yazın Cheat mode Cheat modu açmak için profile name' e CHEAT yazın Sınırsız turbo Casesensitive name' e FishFace yazın Sınırsız kalkan Casesensitive name' e ThinkBat yazın Bütün karakterleri açmak Casesensitive name' e Nematode yazın Bütün hızlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Bundan 3 sene önce oyuna ara vermek zorunda kaldım Fakat bugünlerde tekrar başlmaya niyetlendim tabi haliyle şifreyi unutmuşum Şifremi unuttum bölümünden kayıtlı olan epostaya ulaşmaya çalıştım Her zamanki e posta şifrem ve oyun şifremi kabul etmedi Ne yaptıysam ulaşamadım E posta bölümünden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
ARKADAŞLAR,BEN CALL OF DUTY 2 OYUNUNU BİTİRDİM SAVE DOSYALARINI UPLOAD EDİP PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORDUM SONRA CONFİGCFG DOSYASINI İNCELEDİM SADECE CONFİGCFG DOSYASI DEĞİŞİMİ İLE TÜM BÖLÜMLER AÇILIYOR KISACASI,OYUNU BİTİRDİĞİM İÇİN,BENDEKİ CONFİGCFG DOSYASINI AŞAĞIDAKİ LİNKE UPLOAD ETTİM (TEST...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Arkadaşlar ben bi ara gta oynarken herkesin kavga etmesi için bir şifre yazdım Ama daha sonra birkaç zorlu görev yaptım Öyle kolay değil diye kaydettim Buraya kadar normal ondan sonra hiç o şifreyi umursamadan oyuna devam ettim ve oyunun sonna yaklaştım görevler zorlaştıŞimdi görevlerimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
THE SİMS şifreleri The Sims 1 oyununun içindeyken CTRL ALT ve C tuşlarına aynı anda basın Açılan konsola şu şifreleri yazın: KLAPAUCIUS 1000 Simoleons Para verir (v10 Normal Versiyonda) ROSEBUD 1000 Simoleons Para verir (v11 Patch eklenmiş ve Expansion yüklenmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt