Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence bu şifreleri kullananaların hepsi öylesine oyun oynayanlar sonrada gelip ben bu oyunu bitirdim diyorlar artı şifreyle oyun oynamak iğrenç bir şey hiç zevk alamıyorsun
Aşağıdaki şifreleri cheat menu de yazın
Cheat mode Cheat modu açmak için profile name' e CHEAT yazın
Sınırsız turbo Casesensitive name' e FishFace yazın
Sınırsız kalkan Casesensitive name' e ThinkBat yazın
Bütün karakterleri açmak Casesensitive name' e Nematode yazın
Bütün hızlar...
Bundan 3 sene önce oyuna ara vermek zorunda kaldım Fakat bugünlerde tekrar başlmaya niyetlendim tabi haliyle şifreyi unutmuşum Şifremi unuttum bölümünden kayıtlı olan epostaya ulaşmaya çalıştım Her zamanki e posta şifrem ve oyun şifremi kabul etmedi Ne yaptıysam ulaşamadım E posta bölümünden...
Arkadaşlar ben bi ara gta oynarken herkesin kavga etmesi için bir şifre yazdım Ama daha sonra birkaç zorlu görev yaptım Öyle kolay değil diye kaydettim Buraya kadar normal ondan sonra hiç o şifreyi umursamadan oyuna devam ettim ve oyunun sonna yaklaştım görevler zorlaştıŞimdi görevlerimi...
THE SİMS şifreleri
The Sims 1 oyununun içindeyken CTRL ALT ve C tuşlarına aynı anda basın Açılan konsola şu şifreleri yazın:
KLAPAUCIUS 1000 Simoleons Para verir (v10 Normal Versiyonda)
ROSEBUD 1000 Simoleons Para verir (v11 Patch eklenmiş ve Expansion yüklenmiş...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.