Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şifa Kaynağı Sebze Çorbası (+7 Ay)

Şifa Kaynağı Sebze Çorbası (+7 Ay)

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
sifa-kaynagi-sebze-corbasi-7ay.jpg

Şifa Kaynağı Zerzevat Çorbası (+7 Ay) Tanımı İçin Gereçler

• 1 küçük modül pırasa
  • 1 küçük modül havuç
  • 1 küçük kesim ıspanak
  • 1 küçük kesim brokoli
  • 1.5 bardak su
Üzerine
  • Zeytinyağı

Şifa Kaynağı Zerzevat Çorbası (+7 Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Bu tanımımda zeytinyağını en son üstüne gezdirdim. Dilerseniz birinci kademede yağı kızdırıp yakmadan da materyalleri ekleyebilirsiniz ????????.
  2. Tüm zerzevatları küçük küçük doğrayarak suda yumuşayana kadar kaynattım.
  3. Akabinde blenderdan yavaşça geçirdim.
  4. Üzerine zeytinyağı gezdirdim. Zerzevatları çok ezdirmiyorum, püre üzere olmaması için. Böylece bebeklerimiz hem çiğneme hem yufka refleksini öğrenmiş oluyorlar.
Şifa Kaynağı Zerzevat Çorbası (+7 Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Alerjik Bebekler İçin Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler Yarım havuç1 yemek kaşığı pirinçÇeyrek soğan dilim1 yemek kaşığı zeytinyağıKüçük yarım patates2 çay bardağı su Alerjik Bebekler İçin Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Alerjili bebekler için tanım 8-9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Bebekler İçin Zerzevat Çorbası (Kış) Tanımı İçin Materyaller Yarım havuçYarım patatesÇeyrek soğan1 diş sarımsak1 çiçek brokoli1 çiçek karnabaharKüçük bir modül balkabağıZeytinyağı2 su bardağı su Bebekler İçin Zerzevat Çorbası (Kış) Tanımı Yapılışı Tüm sebzeler küçük küçük doğranır, yağda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Bebekler İçin Vitamin Deposu Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1 adet havuçYarım patatesYarım kabakÇeyrek soğan1 diş sarımsak1 tablet kemik suyuYarım tatlı kaşığı zeytinyağı Bebekler İçin Vitamin Deposu Zerzevat Çorbası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Tüm gereçleri ince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Yoğurtlu Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1 küçük patates1 küçük kabak1 adet havuç1 adet soğan1 tutam dereotu1 yemek kaşığı tereyağı3 yemek kaşığı sıvı yağTuzKarabiber4-5 su bardağı sıcak su Terbiyesi için 5 yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı un1 yumurtaYarım limon suyu Yoğurtlu Zerzevat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Mantarlı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 2 adet orta uzunluk havuç1 adet kabak1 adet küçük uzunluk patates3 adet mantar3 su bardağı et suyu yada olağan su1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı tereyağı Mantarlı Zerzevat Çorbası Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt