Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Pamuk Ömrüm Şarkı Sözleri

Hoş geldin! bababada tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sibel Pamuk Ömrüm Şarkı Sözleri
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sibel Pamuk Ömrüm Şarkı Sözleri Sibel Pamuk Ömrüm Şarkısı Sözleri Sibel Pamuk Ömrüm Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda Sibel Pamuk hayranları için, Sibel Pamuk'un seslendirdiği Ömrüm adlı şarkının sözlerini sizlerle ve tüm bizi ziyaret eden misafirlerimiz ile paylaşıyoruz 1549249088 1549249088 sibelpamukomrumsarkisozleri5c57aa4419351sibelpamukomrumsarkisozleri5c57aa4419351sibelpamukomrumsarkisozleri5c57aa4419351 Yollarıma sıra dağlar sıralandı, gelmedin yar Saçlarıma yaz baharda karlar yağdı, görmedin yar Yıllar geçti ne haldeyim, kimlerleyim, bilmedin yar Hazana yoldaş oldu cahil ömrüm vay Sevdaya düştü gitti ömrüm ömrüm Bir kuştu uçtu gitti ömrüm ömrüm Bahardan göçtü gitti ömrüm ömrüm Hazana yoldaş oldu cahil ömrüm, cahil ömrüm vay Âmâ gecenin ortasında yandım bittim duymadın yar Yüz yerimden yaralandım bir gün gelip sormadın yar Yollarıma pusu kurdun gelip geçtim durmadın yar Hazana yoldaş oldu cahil ömrüm vay Sevdaya düştü gitti ömrüm ömrüm Bir kuştu uçtu gitti ömrüm ömrüm Bahardan göçtü gitti ömrüm ömrüm Hazana yoldaş oldu cahil ömrüm, cahil ömrüm vay  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt