Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Can - Su Bile Yok Sana

Sibel Can - Su Bile Yok Sana
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sibel Can Su Bile Değil Sana Fazla ÜstÜme Gelme Sen Kiymetİmİ Bİlmedİn Benİ Zeka Olarak BaŞinda Bİr GÜn Bİle Sevmedİn Of Gelme Artik PeŞİmden Bende Gizli Edeyİm Bana Kadar Bİrİnİ GÖrÜp(bulup) Onu Seveyİm Of Daraldim Senden Yana Kondun Daima Daldan Dala Canima Yettİ Artik Su Bİle Yok Değil Sana  

Similar threads

Sibel Can Padişan (Bu Devirde) Üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmedin bilirim Bu sefer de palavracı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan Söz etmeye ben İnatçıyım derdim fazla Dostum var hiç dermanım yok Ah ne vakit bu ayrılık böylece yaman Neler çektim bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Bir Kadının İstegi KADIN fatih? ERKEK Söyle KADIN ERKEK Söylesene! KEDIN Acelen varsa söylemiyim ERKEK Acelem yok fakat çikicam, söyle KADIN Söyle söyle diyip üstüme gelme ERKEK Ya niye üzerine geliyim Bisey söylemiycek miydin? KADIN Yok bisey yok Ne söylicem ama sana? ERKEK...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
süper sözler hüsranlı sözler can acıtıcı sözler iç acıtıcı en iç aşk sözleri Sana içten bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına minicik bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Gözleri uzaklıklar yok, ara sıra de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır Seni ben değil gözlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın En Sevilen Türkülerinden Seçmeler Bu konu: Neşet Ertaş türküleri ve sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, türkü üstadı, millet ozanımız Neşet Ertaş'ı bugün kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, onun geride bıraktığı eserlerinin onu yüzyıllarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Sagopa Kajmer Pesimist Ep 3 beni birakin kendi halime (birakin) cok bitkinim ama direnecegim (birakin) terapi ordularinizi geri cekin artik savasin galibi bendim bayraklarinizi dikemeyeceksiniz hic daim kole olmadim ben rapimle gazi oldum geldim ardima sehitlerimi gomdum kendim suskun dusen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,505Konular
982,800Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt