Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Can Kabahatim Buyuktur Şarkı Sozu

Sibel Can Kabahatim Buyuktur Şarkı Sozu
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sibel Can Kabahatim Buyuktur Şarkısının Sozu

O gonul kuşu gibi
Kalbimde yuva kurdu
Acı dilim kurusun
Dilim onu ucurdu

Ah
Kabahatim buyuktur
Ay eller ne yaptım
Ben onu uzdum
Kimselere inanmam
Bir ona inanırdım

Acı yaşlar dokulur
Titreyen vucuduma
Bekleyen bakışlarım
Takıldı kaldı yolda (kaldı yol ayrımında)

Ah
Kabahatim buyuktur
Ay eller ne yaptım
Ben onu uzdum
Kimselere inanmam
Bir ona inanırdım

Ben yarime kızmışım
Gururunu kırmışım
Kuru laftan ne cıkar
Sozum gonlumden değil

Ah
Kabahatim buyuktur
Ay eller ne yaptım
Ben onu uzdum
Kimselere inanmam
Bir ona inanırdım

Similar threads

Sibel Can Kabahatim Buyuktur Şarkı Sozu Kabahatim Buyuktur Şarkı Sozu O Gonul Kuşu Gibi Kalbimde Yuva Kurdun Acı Dileğim Kurusun Dilim Onu Ucurdu Kabahatim Buyuktur Alevlerde Yaktın Ne Yaptım Ben Onu Uzdum Kimselere İnanmam Bir Ona inanırdım Acı Yaşlar Dokulur Titreyen Vucuduma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Sibel Can Kabahatim Buyuktur Şarkı Sozleri O Gonul Kuşu Gibi Kalbimde Yuva Kurdun Acı Dileğim Kurusun Dilim Onu Ucurdu Kabahatim Buyuktur Alevlerde Yaktın Ne Yaptım Ben Onu Uzdum Kimselere İnanmam Bir Ona inanırdım Acı Yaşlar Dokulur Titreyen Vucuduma Bekleyen Bakışlarım Takıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Sibel Can Kabahatim Büyüktür Şarkısının Sözleri Kabahatim Büyüktür Şarkı Sözü Sibel Can Sibel Can Kabahatim Büyüktür Şarkı Sözleri Sevenlerinin aleyhinde Meşk isimli yepyeni albümüyle meydana çıkan Sibel Can'ın albümde seslendirdiği parçalardan biri olan Kabahatim Büyüktür şarksının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Sibel Can Acıyorum Sana Ben Şarkı Sozleri Acıyorum Sana Ben Şarkı Sozu Gonlumun Kapısını Acık Bırakıp Gittin Ne Sen Varsın Ne Aşkın Bir Gecede Bitirdin Acıyorum Sana Ben Acıyorum Kendime Bir Gecelik Sevgilim Bu Gece Kısmet Kime Gonlumde Acıyorken Elimde Solu Verdin Gormedim Boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Sibel Can Acıyorum Sana Ben Şarkı Sozu Acıyorum Sana Ben Şarkı Sozu Gonlumun Kapısını Acık Bırakıp Gittin Ne Sen Varsın Ne Aşkın Bir Gecede Bitirdin Acıyorum Sana Ben Acıyorum Kendime Bir Gecelik Sevgilim Bu Gece Kısmet Kime Gonlumde Acıyorken Elimde Solu Verdin Gormedim Boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt