Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Can Bilmesin O Felek

Sibel Can Bilmesin O Felek
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sibel Can Bilmesin O Felek Şarkı Sozu

Sibel Can Bilmesin O Felek Şarkı Sozleri

Bilmesin o felek
Seni cok sevdiğimi
Duymasın kaderim
Seni istediğimi
Alırlar seni benden
Calarlar yureğimden
Bilmezsin sensizliğin
Bana neler neler cektirdiğini
Soyleme kıskanırlar soyleme
Ağlama dertli sanırlar ağlama
Calarlar koparırlar calarlar
Bizi bizden ayırırlar
Gulmek cok yakışır
Sana ağlamak değil
Sevmektir yaşatan
İnan sevilmek değil
İcimde bir dunya var
His dolu senle dolu
Kaybetmek korkusuyla
Yaşıyorum seni elimde değil
İcimde bir ateş var
Sevdikce yanar kanar
Kaybolmak korkusuyla
Yaşıyorum seni elimde değil
Soyleme kıskanırlar soyleme
Ağlama dertli sanırlar ağlama
Calarlar koparırlar calarlar
Bizi bizden ayırırlar

Similar threads

Sibel Can Bitmeseydi O Gece Şarkı Sozleri Bitmeseydi O Gece Şarkı Sozu Sensiz seni yaşadım, seni ictim her gece Şu omrum tukenseydi Bitmeseydi, bitmeseydi, bitmeseydi o gece Sensiz seni yaşadım seni ictim her gece Şu omrum tukenseydi Bitmeseydi, bitmeseydi, bitmeseydi o gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Sibel Can Şarkı sozleri Suistimal, Suistimal Şarkısı sozleri, Sibel Can Suistimal sozleri Sozun bittiği yer mi bu Değilse sabredelim Buda yeni kanun mu? Okuyup hazmedelim Telaşlı halinden kurt duştu aklıma Garanti başka bir el dolaştı saclarında Ahh bal gibi anladım Ah hep zayıf anımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Sibel Can Alın Yazısı Bağladı Bizi Şarkısının Sözleri Alın Yazısı Bağladı Bizi Şarkı Sözü Sibel Can Sibel Can Alın Yazısı Bağladı Bizi Şarkı Sözleri Sibel Can'ın son albümü Meşk'te seslendirdiği Kader Bağladı Bizi şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Sibel can benim adım aşk Albumu şarkı sozleri Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir buyu bir lanet bu Bitmedi omur boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hukmediyor Hic hatrım gecmedi mi bir kere Yine bir bana zulum ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ay Parçası — Buray - Ay Parçası — Buray (3:49) Zor Sevdiğimden — Sıla - Zor Sevdiğimden — Sıla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastık — Unutursun - Zeynep Bastık — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oğur - Zeynebim — Erkan Oğur (5:44) Zar — Tuğba Özerk -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
606
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt