Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Alaş - Adam

Sibel Alaş - Adam
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sibel Alaş Adam Sevipte söyleyemediğim şarkılar var Bir dizesini katiyen hatırlayamadığım şiirler Keşke,keşke o ben olsaydım dediğim öykü kadınları Düşlerim var Uyandığımda yalnızca başını hatırladığım, Ve asla ardına kadar görmeyi beceremediğim Bir adam var düşümde,bütün dokunacakken uyandırıldığım Bir adam,sonumuzun ne olacağını hiç öğrenemediğim Düşümde bir adam var,benim mi bilemediğim Bir adam var diyorum,düşünüp düşümden öbür kaldığım Durup da söyleyemediğin adımsa Bakımlı kapaklı Sevda türküleri tuttursam da ben Telli duvaklı, yanıma Korlar mı adam seni? Koparıp acıtmazlar mı beni? Nafile yanar elim dudağım Seni bana yar ederler mi? Yanıma korlar mı adam seni? Koparıp acıtmazlar mı beni? Nafile yanar elim dudağım Seni bana yar ederler mi? Durup da söyleyemediğin adımsa Gizli kapaklı Sevda türküleri tuttursam da ben Telli duvaklı,yanıma Korlar mı adam seni? Koparıp acıtmazlar mı beni? Beyhude yanar elim dudağım Seni bana yar ederler mi? Yanıma korlar mı adam seni? Koparıp acıtmazlar mı beni? Beyhude yanar elim dudağım Seni bana yar ederler mi? kara bulut unutursa Dalında çiçeği kurutursa Yar benden utanırsa Düşündüm düşümden bambaşka kaldım  

858,522Konular
981,258Mesajlar
31,108Kullanıcılar
mkqjwjxjwSon üye
Üst Alt