Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sharon Stone Kimdir, Resimleri

Sharon Stone Kimdir, Resimleri
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sharon Stone Hayatı, Fotoğrafları

Sharon Stone Hakkında Bilgi ve Resimleri

Stone Pennsylvania' nın Meadville kentinde dunyaya geldi Dort cocuğun ikincisi olup Joe ve Dorothy Stone'nın kız cocuğudur Stone, Saegertown, Pennsylvania 'daki Saegertown Yuksek Okulu'nda ikmale kaldı Bu mevzuyla ilgili olarak hep tembel kafalı ve asi bir cocuk olduğunu soyler Kendini şoyle nitelendirir: Cirkin, kaba, kibarlıktan hic hoşlanmayan bir oğrenciydim10 ay boyunca yurudum ve konuştum Okulda beşinci sınıfa başlamam gerekirken ikinci sınıftaydım ve bu gercekten olağandışıydı,akademiksel bir kibarlığa sevk edildim herhangi bir sosyal etkinliğe ilgim yoktuBir molaya cekilene dek oynama gudumun farkına varamamıştımBuna karşın tek yaptığım hep okumaktıBir gun oyun alanında ilan ettim:Ben yeni Marilyn Monroe 'yim diye'

Academy Odulu'ne aday olan, Altın Kure ve Emmy odulunu kazanan ABD'li aktris, yapımcı, ve eski manken Uluslararası platformda tanınması, 1992 yılında cevirdiği Basic Instinct 'te (Temel İcgudu) filmi ile olmuştur

imagessharonstonekimdirresimleri5b080a92d2d66

imagessharonstonekimdirresimleri5b080a93f0314

imagessharonstonekimdirresimleri5b080a95184a5

imagessharonstonekimdirresimleri5b080a962eb10

alıntı

858,505Konular
982,755Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt