Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezen Aksu Hata Şarkı Sozu

Sezen Aksu Hata Şarkı Sozu
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sezen Aksu Hata Şarkı Sozleri

Kalınca sebepsiz bir başıma

Hatıralar beynimde dans ediyor

Gunahlarım dizilip bir bir karşıma

Sanki birer birer intikam alıyor

Yureğimden zincire vurulmuşum

Anılar her bir halkayı bağlıyor

Ben duygularımın esiri olmuşum

Hatalar yalan duygularda başlıyor

Sen de benim hatalarımdan birisin

Sen en buyuk gunahların bedelisin

Senin icin harcanan zamana yazık

Sen en guzel duyguların katilisin

İstemem seni; ne sevgini, ne kendini

İstemem ben bu hayatın sozum ona pembe rengini

Similar threads

Mustafa Ceceli Hata şarkısı Bir Sezen Aksu şarkısı ve Mustafa Ceceli de gayet guzel yorumlamışimagesmustafacecelihatasarkisi5adac20a4f671gif Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Gunahlarım dizilip bir bir karşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yureğimden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
O Ses Turkiye Fırat Akcan 5 şubatta soylediği şarkı Hata Fırat Akcan O Ses Turkiye 5 Şubat Fırat Akcan hata şarkı sozu Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Gunahlarım dizilip bir bir yarşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yureğimden zincire vurulmuşum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Emirin Yolu Guneş'in Soylediği Şarkı Sozleri Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Gunahlarım dizilip bir bir karşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yureğimden zincire vurulmuşum Anılar her bir halkayı bağlıyor Ben duygularımın esiri olmuşum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Emirin Yolu Güneş'in Söylediği Şarkı Sözleri Kalınca sebepsiz bir başıma Anılar beynimde dans ediyor Günahlarım dizilip tek tek karşıma Benzeri birer birer intikam alıyor Yüreğimden zincire vurulmuşum Hatıralar her bir halkayı bağlıyor Ben duygularımın esiri olmuşum Hatalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Sezen Aksu Kusur Kalınca nedensiz bir başıma Anılar beynimde dans ediyor Günahlarım dizilip tek tek yarşıma Benzeri birer birer intikam alıyor Yüreğimden zincire vurulmuşum Hatıralar her halkayı birbirine bağlıyor Ben duygularımın esiri olmuşum Hatalar yalan duygularla başlıyor Sen de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt