
Sezar Salata Tanımı İçin Gereçler
Tavuk marine için
- 400 gram tavuk but
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 diş sarımsak
- Taze kekik
- 1 kahve fincanı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 1.5 tatlı kaşığı mayonez
- 2 yemek kaşığı parmesan
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 adet göbek marul
- 1 bağ roka
Sezar Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel tavuklarımızın marinesi ile başlayalım.
- Bütün materyalleri ekleyelim karıştıralım. Buzdolabında 3/4 saat dinlendirelim.
- Dinlenen tavuklarımızı tavamıza alalım
- Suyunu çekinceye kadar kavuralım
- Kavrulan tavuklarımızı soğuması İçin kenara alalım
- Sos için. Yoğurt hardal mayonez Bütün materyalleri ekleyelim karıştıralım.
- Yeşillikleri güzelce yıkayalım istediğiniz büyüklükte doğrayalım.
- Üzerine sos ve en son sotelediğimiz tavukları ekleyelim. Servise hazır ????.