Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sezai Paracıkoğlu Olsun şarkı sozu

Sezai Paracıkoğlu Olsun şarkı sozu
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sezai Paracıkoğlu Olsun şarkı sozleri
Sezai Paracıkoğlu Olsun şarkısı
olsun şarkısı sozu Sezai Paracıkoğlu

Harika bir şarkı, tek kelimeyleimagessezaiparacikogluolsunsarkisozu5adab04ac84fbgif

imagessezaiparacikogluolsunsarkisozu5adab04bd7ae9

Caresiz icimde ki cocuk ;
Bir gunah gibi hep suclu
Senin hala ellerin soğuk
Ve bilgisiten yağmurlu
İcimde her gun olen umutlar var
Olsun
Zaten aşklar hep boyle
Sana bi soz yazdım bugun,
Yolladım ruzgarla
İcinde goz yaşı vardı
Kucucuk bir kadınla
Sana bi soz yazdım bugun,
Yolladım ruzgarla
İcinde goz yaşı vardı
Kucucuk bir adamla

Similar threads

Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkı Sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkısının Sozleri Caresiz icimdeki cocuk Bir gunah gibi hep suclu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İcimde her gun olen umutlar var Olsun zaten aşklar hep boyle Sana bir soz yazdım bugun Yolladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
halil sezai olsun şarkı sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkı Sozu Lyrics halil sezai paracıkoğlu olsun sozleri Halil Sezai Seni Beklerken Albumunun 4 parcası olsun şarkı sozleri; Caresiz icimdeki cocuk Bir gunah gibi hep suclu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İcimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Halil Sezai Olsun Şarkı Sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkısı Sozleri Caresiz icimdeki cocuk Bir gunah gibi hep suclu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İcimde her gun olen umutlar var Olsun zaten aşklar hep boyle Sana bir soz yazdım bugun Yolladım ruzgarla İcinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Caresiz icimdeki cocuk Bir gunah gibi hep suclu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İcimde her gun olen umutlar var Olsun zaten aşklar hep boyle Sana bir soz yazdım bugun Yolladım ruzgarla İcinde gozyaşı vardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
halil sezai paracıkoğlu olsun gitar akorları halil sezai paracıkoğlu olsun notaları halil sezai paracıkoğlu olsun akor halil sezai paracıkoğlu olsun gitar akorları Orjinal ton icin KAPO 5 yapınız Bm F#m caresiz icimdeki cocuk; F#m bir gunah gibi hep suclu Em F#m senin hala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,505Konular
982,695Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt