Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şeytanın malı

Şeytanın malı
0
385

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Gafil bir adam bir şeyhin kapısına vardı, Şeytan'dan bir hayli şikayetçi oldu

Şeytan beni yoldan çıkartıyor Beni kandırıp dinimi, ahiretimi mahvediyor dedi

Şeyh de ona dedi ki:
Ey genç adam, senden az önce şeytan gelmişti buraya O da senden bıkmış, usanmış Ona yaptığın zulümleri anlatıp şikayet ediyordu Diyor ki:
Dünyanın hepsi benim malımdır O benim malıma göz koymaya, kendi mülkümü elimden almaya çalışıyor Ben de bu yüzden onun dinine saldırıyorum Bana zararı olmayan, malıma göz dikmeyen adamla benim ne işim olsunki!
Mantıku't Tayr, Feridüddin Attar

Similar threads

Hz İsa (as) yarım kerpici başının altına koymuş, yatıp uyumuştu Uyanıp gözlerini açtığında İblis'i başında bekler buldu Ona A melun başımda ne bekliyorsun? diye sordu İblis ona dedi ki: Başının altına koyduğun benim kerpicim Bütün dünya benim malım olduğuna göre, bu kerpiç parçası da benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
629
NAMAZ DUALARI 1768 Ebû Hüreyre (radıyallâhu anh) anlatıyor: Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) namaz için tahrime tekbirini alınca kıraate geçmezden önce bir müddet süküt buyurmuştur Ben: Ey Allah'ın Resûlü, dedim, anam babam sana feda olsun, tekbir ile kıraat arasındaki süküt esnasında ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
PEYGAMBERİMİZ'DEN ELLİBEŞ ALTIN ÖĞÜT ve ON NASİHAT Değerli üstad Ahmed b Muhammed Tâhûn hadislerin tahricini çıkarıp şu kelimeleri de lutfetmiştir Sunarken: Allahû Teâla (cc) bizlere elçisi Muhammed (sav)'e Rabbinden getirip tebliğ ettiği şeylerde O'na uymayı, örnek alıp yolundan gitmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Yüce kitabımız Kur’an, bütün kainatın Allah’ı zikrettiğini haber veriyor: “Yedi kat gök, yer ve bunların içindekiler hepsi Allah’ı tesbih eder, Onu övgü ile tesbih etmeyen hiçbir şey yoktur Fakat siz onların tesbihini anlamazsınız O çok halimdir çok bağışlayıcıdırLinkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt