Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şeytan ve duşman şerrinden korunmak icin

0
195

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Şeytanın şerrinden korunmak icin dua,
duşman şerrinden korunmak icin dua

E ’Uzu Besmele ve Kul e ’Uzu sUrelerini okuyup, sonra;
“E ’Uzu bikelimatillahittammati min şerri kulli şeytanın ve hammatin ve min şerri kulli aynin lamme (25) okumalı ve “Bismillahillezi layedurru ma ’asmihi şey ’un fil ’ardı vela fissema ve huvessemi ’ul ’alim (16)

okumalı ve yetmiş kerre;

“Estagfirullah min kulli ma kerihallahul ’azim ellezi la ilahe illa huvelhayyel kayyUm ve etUbu okumalı ve hepsini okurken, manalarını duşunmelidir Estagfirullah: beni af et ya Rabbi demekdir ve “Allahumme inni e ’Uzu bike min hemezatişşeyatin (49) okumalı, sonra “Allahumme inni e ’Uzu bike min azabilkabri ve min azabinnar ve min fitnetil mahya velmemati ve min fitnetil Mesihiddeccal (27) okumalıdır
netten alıntı

Similar threads

Her turlu zarardan korunmak icin dua,şeytanın vesvesesinden kurtulmak icin dua Her turlu zarardan ve şeytanın vesvesesinden korunmak icin dua “Ya Allahurrakibulhafizurrahim Ya Allahulhayyulhalimul ’azimurraUfulkerim Ya Allahulhayyulkayyumulkaimu ala kulli nefsin bima kesebet, hul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Fitneden korunmak icin okunacak dua,Fitneden korunmak icin okunan dua, Fitneden korunmak icin dua Fitneden korunmak icin, “Allahumme inni eUzubike min azabilkabri ve min azabinnar ve min fitnetil mahya velmemati ve min fitnetil Mesihiddeccal duası okunmalıdır ResUlullahın, “Allahumme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Cinler ve Şer İnsanlardan korunmak icin okunan Dua Kotunun şerrinden korunma duası İmam ZeynulAbidin Ali ibni Huseyn (as) buyurur ki, ben bu kelamları okuduğum zaman insanların ve cinlerin benim aleyhime yığılıb, bana zarar vereceklerinden korkmuyorum: “Bismillahi ve billahi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Fitneden ve şerden korunmak icin okunacak dua Fitneden korunmak icin, “Allahumme inni eUzubike min azabilkabri ve min azabinnar ve min fitnetil mahya velmemati ve min fitnetil Mesihiddeccal duası okunmalıdır ResUlullahın, “Allahumme inni es'eluke fiilel hayrat ve terkelmunkerat ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
338
Şeytanın şerrinden korunmak için dua, düşman şerrinden korunmak için dua Şeytân ve düşman şerrinden korunmak için E ’ûzü Besmele ve Kul e ’ûzü sûrelerini okuyup, daha sonra; “E ’ûzü bikelimâtillâhittâmmati min şerri külli şeytânın ve hâmmatin ve min şerri külli aynin lâmme (25) okumalı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt