Şeytan Sosu demiglas sos tarifi demiglas sos nasıl yapılır Malzemeler 1 litrelik Arpacık soğanı (doğranmış) 50 g Taze çekilmiş karabiber 25 adet Defne yaprağı 2 adet Taze kekik 1 dal Sek beyaz şarap 100 ml Sirke 200 ml Knorr Demi Glace Sos 1 l Sana 75 g Tuzlu Toz kırmızıbiber 1 tutam Yapilis Tarifi 1 Arpacık soğanları, taze çekilmiş karabiber, defne yaprağı, taze kekik, beyaz şarap ve sirkeyi derin bir tavaya koyup, suyunu tamamen çektirin 2 Demi glace’ı ekleyin, kısık ateşte 10 dakika pişirin Oluşan kefi alın Eğer gerekiyorsa birazcık et suyu ilavesiyle kıvamını inceltin İnce bir süzgeçten geçirip süzün 3 Sosu baştan ateşe koyup bir taşım kaynatın Sana’yı katıp karıştırın ve sosu ateşten alın Tuzunu yoklama edin Toz kırmızıbiber ekleyerek sosu tamamlayın id
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.