Sevmekten Korkuyorum 1549061 1549061 sevmektenkorkuyorum5c552d72ba8bbsevmektenkorkuyorum5c552d72ba8bb http:img249imageshackusimg2493104abb3bbab186218e9ad1d61eo8 SEVMEKTEN KORKUYORUM Verdana,ArialHer gün yanında olamamaktan korkuyorum Sesini duyamamaktan Seni görünce, sana alışmaktan da korkuyorum Nedense sensizlikten de korkuyorum Bir gün hoşça kal demenden İstemesem de; Bir gün, bir gül gibi İçimde solmandan korkuyorum Hafızamda bırakacağın hatıralardan Hatıralardan kaçamamaktan Adını unutamamaktan korkuyorum Ah be güzelim; Ben seni sevmekten korkuyorum Benimkisi sadece bir sevda Göz yaşlarımla söndüremediğim Korkularımı yenemediğim Söyleyemediğim Ama, kendimi tükettiğim Ve beni; Yedi kat yerin dibine sokan Utandıran, korkutan An be an içimi yakan Cesaretsiz bir sevdan Bu nasıl bir sevda ? Anlayamıyorum Ah be güzelim; Ben seni sevmekten korkuyorum Biliyor musun; Aklımdan hiç çıkmıyorsun Sen benim; İmkansızlar bahçesinden koparttığım Edâlı gülümsün Hiçbir vakit koklayamayacağım Adını söylerken burkulacağım Sevmekten hep korkacağım Fakat, ömrüm baştan başa unutmayacağım Edâlı gülümsün Ah be güzelim; Doğrusu sen benim, Kendi ömrümsün
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.