Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevmek ve Hoşlanmamak !

Sevmek ve Hoşlanmamak !
0
216

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İyi forumlar arkadaşlar Birisi vardır onu ayrıca seversin keza sevmezsin Yani şöyle oysa ayrısındır tekrar birlikte elde etmek istersin ama aynı süre da istemezsinde Bu şart neyden kaynaklanıyor ama ? Lakin hala ona karşısında içim de bişiler hissetmiyor değilim Neden böyle oysa

Similar threads

Arkadaşlar sözlerime başlamadan önce kusurlarım olduysa özür diliyorum Başlıkta da belirttiğim gibi konu karışık aslında ben 10 senedir arkadaşım olan dünyalar tatlısı hanım hanımcık bir kızı seviyorum Nasıl oldu bilmiyorum ama uzun süredir kendime bile bumu itiraf edemiyorum ama asıl konuyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Zamanında sevdiğim bi kız vardı Kızı baya sevmiştim Onu gördükçe içim bi olağandışı olurdu vs Arkadaşlığımız vardı lakin ben bu konu hakkında bişey söylemedim Zaten o da böyle şeylerle pek uğraşmıyordu, neyse Daha Sonra kızın davranışları falan değişti, azıcık havalı olmaya başladı sonra ondan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
selamlama arkadaşlar yaşım 19 bu kış yani 2 ve 6 ay arası dershanede çalışmıştım bir kız var ordan tanışıyoruz o kadar muhabbetimiz yok onu birincil gördüğümde bişiler hissetim az konuştuk bambaşka şeyler hissetim neyse aradan uzun süre geçti geçenler de onu facede ekledim anca cesaretlendim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Başta Herkeze İyi Forumlar Bu Hikayem Bir Uçtan Bir Uca Değin Olmayacak Bi Hikayeymiş Ve Ben Olacağına İnanmıştım Böylece Zannetmişim Evet Arkadaşlar Hayatımda 1 Kez Cok Sevmiştim Oda Beni Arkadaşı Kardeşi Olarak Gördü Ve Hergünüm Kendi Kendimi Yemekle Bitiriyordum Bu Hikayem Böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Aynı iş uygun çalışıyoruz bir arkadaşın yardımıyla çıkmaya başladık 1 ay olmadı Kendisi defalarca şikayet eder hiç konuşmuyorsun diye ben kem küm ederek ara sıra bişiler bulup konuşmaya başlıyorum Konuş konuş nereye kadar ? Keza benim niyetimin ciddi olduğunu biliyordu evlenme niyetindeydim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,562Konular
982,233Mesajlar
32,852Kullanıcılar
Üst Alt