Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?

Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hoşuna Gitmek mi daha güzeldir, sevilmek mi? fuzuliye sormuşlar hoşuna gitmek mi daha güzeldir sevilmek mi sevmekmi sevilmekmi fuzuli fuzuli hoşuna gitmek sevilmek Fuzuli ye sormuşlar: Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?, Sevmek; çünkü sevildiğinden hiçbir vakit belirlenmiş olamazsındedi ​ 1548863862 1548863862 sevmekmidahaguzeldirsevilmekmi5c51c97ef372asevmekmidahaguzeldirsevilmekmi5c51c97ef372a sevmekmidahaguzeldirsevilmekmi5c51c97ef372a 1 Pe; sizce sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi? ​  

Similar threads

Fuzuli'ye sormuşlar: ''Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?'', ''Sevmek; çünkü sevildiğinden hiçbir zaman belli olamazsın'' demiş Peki; Sizce sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi? *
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Sevmek mi sevilmek mi? sizce sevmek mi sevilmek mi ? im  
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Fuzuli'ye sormuşlar: ''Sevmek mi daha guzeldir, sevilmek mi? Aşk sozleri sevgi msejları Fuzuli'ye sormuşlar: ''Sevmek mi daha guzeldir, sevilmek mi?'', ''Sevmek; cunku sevildiğinden hicbir zaman emin olamazsın'' demiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Fuzuli'ye sormuşlar: ''Sevmek mi daha guzeldir, sevilmek mi?'', ''Sevmek; cunku sevildiğinden hicbir zaman emin olamazsın'' demiş Peki; Sizce sevmek mi daha guzeldir, sevilmek mi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
istemem sevilmeyi sevilmek sensizlikse!!!! istemiyorum nickleri istemem sevilmeyi sevilmek sensizlikse istememe nickleri istemem sevme beni sevilmek sensizlikse yaşamak istemiyorum Ya Sözlerin Aklımda, Ya Da Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Ya Da Sesin Kulağımda, Ya Ben Çıldırıyorum, Veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt