Şevket 'Yaprak Dökümü' dizisinin Şevket'i Caner Kurtaran, son dönemin en hayranlık uyandıran genç oyuncularından Hülya dergisine konuşan Kurtaran, yıllar önce Şevket'i canlandıran Tarık Tarcan'ı aratmayacak kadar başarılı * Liseyi bitirdikten daha sonra teyzemin vasıtasıyla acemi bir tiyatro grubuyla tanıştım Ortam fazla hoşuma gitti Yahut oyuncu olmak gibi bir hayalim yoktu Sınavlara girdim; Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandım Okul bitince Devlet Tiyatrosu'nda iki yıl sözleşmeli oyuncu olarak çalıştım 'Kasabanın İncisi' ve 'Güz Yangını' dizilerinin gerisinde, 'Kurtlar Vadisi Irak' filminde rol aldım Şu Anda de 'Yaprak Dökümü'nde ailenin oğlu Şevket'i canlandırıyorum HALUK BİLGİNER'E HAYRANIM! * Şevket ile en büyük benzerliğimiz iyi niyetli yapımız Farkımız ise; o topluluk bir ailede büyümüş, ben yalnız büyüdüm Onun fazla ilişkisi olmamış, zaten onun duyduğu aşk değil; şehvet Ara Sıra erkekler kadının şehvetine kapılıp bunu aşk zannediyor, pozitif benzerlikler yok o bakımdan * Oyuncu olarak Fikret Kuşkan'ı çok beğeniyor ve marifetli buluyorum Yönetmen olarak da Çağan Irmak ile çalışmayı fazla isterim Türkiye'de her rolü oynayabilecek tek isim ise bence Haluk Bilginer Ona büyük hayranlık duyuyorum * Ilk görüşte aşka inanırım Ilk görüşte aşık olmalıyım karşımdakine Ola Ki tanıyınca o insana duygularım değişecek ama piyangodan ne çıkarsa! Sonrası aşk yok zaten Hayatımda biri var Fazla sürpriz yaparım sevgilime, hediye almaktan hoşlanırım, tipik bir akrep burcuyum Benim için ilişkide kayda değer olan güven, açık sözlülük ve rahatlıktır