Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevginin önemi ile ilgili yazı

Sevginin önemi ile ilgili yazı
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sevginin önemi ile ilgili bir yazı arıyorum

Sevgi insanlar aralarında iyi bir bono oluşmasını sağlar Bu tahvil sayesinde halk müziği birbirleriyle iyi geçinirler
Saygıyı ve sevgiyi halk müziği çocuk yaşta öğrenir

Büyüdükçe de geliştirir bu yüzden çocukların eğitimi ailede başlar Ailede bir çocuğa insanlara aleyhinde hürmet duyması öğretildiyse bu çocuk hayatı her tarafında insanlara saygılı davranır Ama ailede çocuğa iyi bir eğitim verilmediyse bu çocuk hiçbir vakit insanlara saygılı davranmaz Bu yüzden hem ailesinde keza de toplumda karışıklıklara sebep olur

Aile içinde saygılı davranan bir çocuk toplumda da saygılı davranır Toplumda saygı ahali aralarında barışı sağlar Halk birbirlerine saygı duyarsa birbirlerinin hakkında gözetir Bu da insanların birbirleriyle düzen içinde yaşamasını sağlar O toplum gelişir ve ilerler Diğer toplumlarda daha üstün bir şart kazanır

Toplumda saygı kimsesiz yeterli değildir Saygının yanına millet birbirine sevgide duymalıdır Halk birbirlerini severse her zaman diğerlerine yardım etmek ister Bu sayede birinin bir sıkıntısı olduğu vakit bütün toplum o kişiye destek eder O kişinin acısını paylaşır ve sıkıntısını azaltır

Hürmet ve sevgi farklı unsurlardır ama biri olmadan diğeri işe haylaz Saygı ve sevginin bir arada bulunduğu toplumlar uzun ömürlü olur ve hiçbir zaman şamata içine düşmez O toplumda hürmet ve sevgi ne vakit kayboldu ise o zaman o toplum çöker
Bu yüzden bizde birbirimize saygılı davranmalıyız daima başkalarının sevincini ve acısını paylaşmalıyız İnsanları sevmeli onları birbirinden ayırma malıyız *

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt