Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgiliye İyi Geceler Mesajı Kısa

Sevgiliye İyi Geceler Mesajı Kısa
0
201

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sevgiliye İyi Geceler Mesajı

Sevgiliye en guzel iyi geceler mesajları bu şirin kısa mesajlarla sevgilinize iyi geceler demeye ne dersiniz

ALT :wwwupluploadssevgiliyemesajlarbilgisiten4977sevgiliyemesajlarbilgisiten4977ALT

Allahım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin biriciğim

En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor bitenem tatlı uykular

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sonuk olur, yakamozlar başka cizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan…

Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tuylerinde umut, gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat…

Allahım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin biricik Sevgilim

Aşkım ruyamda seni goreyim dicem ama o zaman korkuyla uyanıyorum, o gorduğum ruya deil kabus oluyo

Sensiz sabaha uyanacağım bi gece nasıl iyi gecebilirki

Gecenin en guzel karanlıgına gozlerini yumdugunda aklına ben geleyim iyi geceler birtanem

Dur bir dakika once bana bir opucuk sonra seni seviyorum tamam şimdi uyayabilirsin

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Ruyaların mutluluk yağmurlarında gecsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler!

Similar threads

2019 iyi geceler msj,2019 İyi Geceler Arkadaşım Mesajları Arkadaşa İyi Geceler Mesajları İyi Geceler Arkadaşlar İyi Geceler Arkadaş Mesajları İyi Geceler Dost Mesajları İyi geceler kanka, sakın bana kanma Allahım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin arkadaşım En...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
İyi Geceler mesajları 2019 İyi Geceler Sozleri 2019 Sevgiliye iyi geceler mesajları imagesiyigecelersozleri20195ad98518e9ea6 Masum gecelerin Masum Ruyaları Seninle Olsun iyi Geceler Olsun Biriciğim Seninle Her Gece Guzel Seni Duşunurken geceleri uykusuz Geciriyorum ruyalarımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Etkileyici İyi Geceler sozleri Etkileyici İyi Geceler mesajı iyi geceler sozleri Bu gonul sana tutkun Sozlerin yine suskun Nolursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum Bir aradayken ayrıyız Herseye ragmen dayanmalıyız Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden İyi geceler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
En Guzel İyi Geceler Dilekleri İyi Geceler sozleri, mesajları En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor bitenem tatlı uykular Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sonuk olur, yakamozlar başka cizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan Beyaz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Tatlı ruyalar sozleri Sevgiliye tatlı ruyalar Her Gecenin karanlığında Dualarımla Duşunuyorum Seni Birtanem Dualarım Yalnızca Sana İyi geceler Birtanem Neleri Yaşadığını bildiğin ama neleri yaşayacağını bilmediğin bir gun daha bitti iyi geceler meleğim Butun bunlari yasiyabilmek icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,518Konular
981,077Mesajlar
30,873Kullanıcılar
EmrhernSon üye
Üst Alt