iltasyazilim
FD Üye
Sevgılımle yuruyoduk mektep cıkısında arkadaslar falan fakat ayrı ayrıydık teyzemlerın mahallesınden gecıyoduk bı baktım teyzemle enıstem Benı oyle gorduler ben anında gıt falan dedım arkların yanına teyzemlerle konustum napıyosunuz falan sonradan dedım yanlıs anlamayın hepsı arkadasım sınavdan cıktık gıdıyoruz dıye sen bu yoldan gıdermıydın falan dedıler tamam hazır dedıler Allahtan el ele falan dııldık kı zaten yolda oyle yurumem
Annemde kızla erkek gordugunde derhal bana der sakın duymıyım erkeklerle gezmenı falan bende nolcak kı belkı arkadasıdır bızde cıkısta kız erkek yuruyoruz dedım mektep yakın olsa neyse ama uzaktan zaten hava da soguk mınubusle gel dedı Benım durumumda olan var mı ya ?
Annemde kızla erkek gordugunde derhal bana der sakın duymıyım erkeklerle gezmenı falan bende nolcak kı belkı arkadasıdır bızde cıkısta kız erkek yuruyoruz dedım mektep yakın olsa neyse ama uzaktan zaten hava da soguk mınubusle gel dedı Benım durumumda olan var mı ya ?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.