Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilimin kardeşim dediği bir erkek arkadaşı Sizce ne yapmalıyım

Sevgilimin kardeşim dediği bir erkek arkadaşı Sizce ne yapmalıyım
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar Sevgilimin kardeşim dediği bir arkadaşı var ve buda erkek haliyle bende kıskanıyorum ve hazmedemiyorum ben yokken o vardı anlıyorumda sizce ne yapmalıyım ? ( İki seçenek sunamam ya ben ya o diye daha değişik bi seçenek lazım ve bunun yüznden 1 kez ayrıldık ama baştan barıştık lakin sizce bu doğal birşeymi o kadar fazla arkadaş canlısı değiller eksik da değiller tabiki normal samimiler işte konuştuğumda aramdaki mesafeyi biliyorum ona kadar davranıyorum falan diyo ama aklıma takılıyo işte ağız dalaşı ettiğimizde söylemişti bu kardeşim dediği çocuk birini seviyomuş benim sevgilimde onu ayarlamaya çalışıyomuş o yüzden kötü bi amacı olamazmış dedi ve konu yüzünden sevgilimle tartıştığımızda çocuk sevgilimle konuşmama kararı aldı aramızı bozuyo diye ama sonradan sevgilmiin mutsuzluğunu görnce bende yeniden barışmasını istedim lakin kafama takılıyo işte sizce ne yapmalıyım

858,505Konular
982,790Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt