iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar Sevgilimin kardeşim dediği bir arkadaşı var ve buda erkek haliyle bende kıskanıyorum ve hazmedemiyorum ben yokken o vardı anlıyorumda sizce ne yapmalıyım ? ( İki seçenek sunamam ya ben ya o diye daha değişik bi seçenek lazım ve bunun yüznden 1 kez ayrıldık ama baştan barıştık lakin sizce bu doğal birşeymi o kadar fazla arkadaş canlısı değiller eksik da değiller tabiki normal samimiler işte konuştuğumda aramdaki mesafeyi biliyorum ona kadar davranıyorum falan diyo ama aklıma takılıyo işte ağız dalaşı ettiğimizde söylemişti bu kardeşim dediği çocuk birini seviyomuş benim sevgilimde onu ayarlamaya çalışıyomuş o yüzden kötü bi amacı olamazmış dedi ve konu yüzünden sevgilimle tartıştığımızda çocuk sevgilimle konuşmama kararı aldı aramızı bozuyo diye ama sonradan sevgilmiin mutsuzluğunu görnce bende yeniden barışmasını istedim lakin kafama takılıyo işte sizce ne yapmalıyım
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.