Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevgilime ozur mesajı

sevgilime ozur mesajı
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sevgilime ozur mesajı
sevgiliye ozur mesajı

Bugun cok gerginim, stresliyim Sesim surekli ağlamaklı kafam o bicim Ama sen beni tanır, bilirsin bana katlanırsın Farkındayım bugun uzdum seni, ama sen beni bilir susarsın aşkım

Biliyorum bugun seni istemeden kırdım ve sonra pişmanlıklar denizinde kulac atıp durdum caresizce Biliyorum gozlerinden okudum kırgınlığını Affet beni neolur sevdiğim Ozurlerimi kabul et

Ben bu ozur işlerinde hicbir zaman iyi olamadım ancak seni o kadar seviyorum ki, onun icin, ozur dilerim canım!

Bu cok ciddi bir mesajdır, iceriği kalbimin en derin koşesinden geliyor? Ozur dilerim

Bana surekli oyle hemen parlama, kızma derdin Ama bu kadar da kolay alınma Durma uzakta ole yaklaş ve sarıl bana Bana sarıldıgında hic bişe duşunme

Yaptığım hatadan dolayı ozur diler, bundan sonra boyle bir hatanın tekrar etmeyeceğine bildirerek, ozurlerimin kabul edilmesini temenni ederim

Beyaz bir guvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte Bu bir barış mesajı Tum kırgınlıkları yok etsin ve sen ozurlerimi kabul et diye

Sana cok ihtiyacım var Beni bırakma Benim huzur buldugum mutlu oldugum yer seninle birlikte oldugum andır Ozur Dilerim aşkım

Mesajım yureğimin en derin koşesinden geliyor? Bu nedenle şaka mı yapıyor diye duşunme sevdiğim? Kırgınlıklar kalksın istiyorum biriciğim Ozurlerimi kabul et!

Ozur dilemenin bir asillik olduğunu duşunuyor ve bugun buluşmaya gelmediğim icin ozur diliyorum senden İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim?

alıntı

858,505Konular
982,680Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt