Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilime En Guzel Doğum Gunu Mesajları

Sevgilime En Guzel Doğum Gunu Mesajları
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Doğum gunu mesajları 2019
2019 Sevgiliye Doğum gunu mesajları

160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye duşunuyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor Seni seviyorum

Bugun belki de cok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğunen farklısı cunku tumuyle sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi ki varsın

Yaşa Sev Gul! Bunlar eksik olmasın yaşamında Yaşın kac olursa olsun her şeyin en guzeli seninle olsun Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Doğumgunun kutlu olsun

Doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara

Doğum gununun sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara sevgilim

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgunun kutlu olsun!

Sana binlerce kez teşekkur etsem azdır sen benim hayat ışığımsın varlığımın tek nedeni doğum gunun kutlu olsun

Yoklugun yagmura yazi yazmak kadar zor, sensizlik olum kadar aci,sen nefes kadar onemli, canim kadar degerlisin, iyiki dogdun birtanem

Bugun dogumgunun oldugu icin farkli ve ozel oldugunu mu saniyorsun sen? oysa sen benim icin sadece bugun degil her gun farkli ve ozelsin iyi ki varsin

Nice yaşlarını birlikte gecirmemiz dileğiyle Doğum gunun kutlu olsun sevgilim

Sen benim mutluluğum, hayatımın en guzel varlığısın Doğum gunun kutlu olsun

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt