Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilim İçin Güzel Sözler

Sevgilim İçin Güzel Sözler
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sevgilim İçin Güzel Sözler 2019 Sevgiliye Güzel sözler Sevgilime Kısa mesajlar 2019 Sevdiğinizin karşısına geçince takılıp kalıyor, birşey söyleyemiyor musunuz melekler ?sevgilimicinguzelsozler20195c557786cffd8alt ya da onu sürpriz mesajla şaşırtıp sevindirmek mi istiyorsunuz? O halde bu hoş sözler bütün size tarafındansevgilimicinguzelsozler20195c557786cffd8alt 1549105026 1549105026 sevgilimicinguzelsozler20195c55778744af4sevgilimicinguzelsozler20195c55778744af4 sevgilimicinguzelsozler20195c55778744af4 Sana Kısa Sözler Söylemek istemem Yalnızca Sana hayatın En Uzun Şiirlerini ve Şarkılarını kâğıda dökmek İsterim Sevgilim Çunki Sana Olan Sevdamda böyle birtanem Yağmurlar Yağdığında Gözlerim Dolar Ağlarım, Seninle Geçirdiğimiz Günleri Bir Bir Ararım, gezdiğimiz yerlede Nostaljiler geçer Gözümden Bir Seni Özledim Birde Gözlerini Sevgilim Aşk Bırakıp Kaçmak Değildir Aşk Severek öLümüne gitmektir! Aşk'da bu Dünya Gibi Yalan, Yalnızca yaşanan Duygular Hevesimizi Alır Hevesimizle birlikte Duygularda Kaybolur gider bir anda Biz Eski Aşkları örnek Aldık kendimize Hemen Roman Yazıyoruz Seninle, Kimse Ulaşamaz Sevgimize Biz Kenetlendik Birbirimize Nelerden vazgeçtim Senin için, neleri bitirdim hayatıma Nelere Hayat verdim Yaşantımda, Acilen Seninle Mutlu Bir Yaşam Kurdum Seviyorum Seni Sevgilim Seni unutmaz kalbim Seni unutmaz Gözlerim Sevgilim Sen benim hayatımın Anlamı Bedenimin Sol yanısın herşeyim Mutluluklar ikimizin Ayrılıklar bizi Çekemeyenlerin Olsun, Rahatlık Sadece Sevgimiz Olsun Dertler bizi sahiplerini bulsun Biz Seviyorum Birbirimizi Adına Aşk Koydum, Gözlerine Cennet Koydum, Kalbine Hayat ve Ben Seninle Başladım yaşamaya işte Sen busun hayatımda Sevgilim Herşeyim *Sana her şeyimi veririm diyemem çünkü her şeyim sensin *Güneşin bile buz tuttuğu bir yerde yanan bir şey görürsen bil ancak o senin için yanan kalbimdir *Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan Yollar vardır aşılması kuvvet olan Kalpler vardır acılarla parçalanan Ve insanlar vardır ancak hiç unutulmayan Sanma seni sevipte bırakanlardan Benim sevgim mezara kadar olandan… *Anlatılmaz bir duygu İngilizce LOVE YOU, Fransızca JOTEM, Arapça HABİBİ, ama ben sana Türkçe bildirmek istiyorum SENİ SEVİYORUM… Dünyada 2 renk gül olsun Biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun ben seni unutursam beyaz kefenim olsun *Ezelden ecele Ecelden kabire Kabirden hazire Hazirden cennete Gireceğiz biz *Hayat 3 şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim ola ki seversin diye… Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol oysa sana sessizliğin vefat demek olduğunu göstereyim » Birgün bana soracaksın,beni mi yahut hayatı mı daha çok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir vakit bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin » Sen benim incimdin parıldayan günahsız güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve yeniden kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm » Ne seni unutturacak kadar süre geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma vakit alışmayı öğretir unutmayı asla » Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun vakitherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım belki fakat aşkım senden sonradan olmayacağım inan » Gecemin gündüzümden farkı değil alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak parlak senin o gözlerinde fakat sönmez ışık » Bu arta kalan hangi yaz akşamının hüzünleri ancak birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,ancak yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım