Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilim değişti !

Sevgilim değişti !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba sevgilimle takriben 7,5 aydır çıkıyoruz ben 20 o 16 yaşında 7,5 aydır gayet sessizdi yani telefonla bile konuşurken gayet sakin cevaplar verirdi son 3 gündür gayet konuşganlaştı sert sert cevaplar vermeye başladı hani buda bana garip geldi ne yap desem yapıyor lafımdan çıkmıyor , arkadaşları falanda iyi kızlar dolduruşa falan gelmedi yalnızca konuşganlaşmasına ve sert sert cevaplar vermesine şaşırdım sizce bu neyle alakalı bir koşul yani sonu ne olur cevaplarsanız mutlu olurum teşekkür ederim

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Okulda bizim sınıftan olmayan lakin aynı dönem bir kız vardı Kızla seçmeli derste tanışmıştık ve gayet hoş muhabbet falan ettik ilk zamanlarda benim için alışılagelmiş bir arkadaştı Sonradan karşılıklı dersimiz kalmadı, bitti yani Ders haricen küçük muhabbetler döndürmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar valla ne yapcağımı şaşırdım sizlere danışmak istiyorum Bi sevgilim vardı 2 ay öncesine dek,birincil zamanlar çok mutluyduk çok alaka gösterirdi falan bende benzer şekilde daha sonra erkek arkadaşım kendini geri çekmeye başladı,ben ilgilendikçe sevgimi belirli ettikçe ona bişeyler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
biz kız arkadaşımla yaklaşık 1 ay 1 haftadır gayet güzel problemsiz çıkıyoruz ara sıra ufak sorunlar çıksada hallediyoruz aramızda hemen bende öyle bi problem yok sahiden ama kız duygularını yüzyüzeyken öyle ifade edemiyor ya da diyelim özel bişi anlatcak elleri falan baya bi terliyo benle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
ilk olarak herkese merhaba azıcık uzun azıcık değişik bir hikayeyle karşınızdayım Öncelikle 19 yaşında bir gencim İstanbul'da yaşıyorum Geçen yıl mayıs ayında bir kızla tanıştım Yani aslında hoşlandım pek tanıştım Benim eski okulumdan kendisi Eski okulumdan tanıdıklar olduğu için kıza yanaşmam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Merhaba yaş 18 takriben 1 yıldır sevgilim değil ve artık sevgilim olsun istiyorum arkadaşlarım hep kızlarla felan zaten kız ortamım yok neyse benim bu kızlara yazamama ve açılamama problemim kafamda kurduğum problemlerle oldu büyük fırsatlar kaçırdım hani benden açılmamı bekleyen kızlar vardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,505Konular
982,788Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt